pátek 2. srpna 2019

Multifunkční karta na přežití

Multifunkční karta na přežití

Multifunkční karty se hodí k mnoha účelům a přitom se vlezou do jakékoliv peněženky. Za výhodnou cenu si pořídíte všestranného pomocníka pro přežití i pro okamžiky, kdy vám chybí nůž, šroubovák, klíč na matky, otvírák, pravítko na změření délky nebo třeba nůžky. Od počátku se snažíme naslouchat potřebám zákazníků a uvádět na trh žádané náhradní díly a příslušenství. Kartáč na rošt Lucifer výrobce: LUCIFER.


Více informací od Kč. Victorinox SwissCard Lite. Chcete-li být stále připraven(a) na nenadálé události, pořiďte si tuto multifunkční kartu na přežití , která se vejde do jakékoliv kapsy.


Velikost kreditní karty umožňuje zasunutí do peněženky. Pro případ potřeby záchranného. Najdete v ní i nylonovou šňůru. Ať už se rozhodnete tento. Materiál: kvalitní ocel.


Multifunkční karta na přežití

Tento malý multifunkční kus oceli velikosti kreditní karty dokáže ulehčit nejednu tíživou situaci. Otvírač dopisů (nožík). Pilník na nehty se šroubováčkem. Vhodná také na cesty, kempování, výlety, turistiku atd. Tento originální dárek je vhodný na cesty i na jakoukoliv párty.


Skvělá multifunkční kreditní karta se Vám jistě zalíbí. Nemusíte se bát, že se pořežete multifunkční kreditní karta má svůj obal, díky. Kovová kreditní karta může být leckdy velmi užitečná pro své multifunkční použití. Velikostní provedení je tak akorát do kapsy nebo peněženky, díky dírce v rohu lze pověsit na klíče.


Dodávána v praktickém koženém obale. Tato skvělá multifunkční karta přežití má originální podobu opice. Tlakové kuličkové pero. Tento vskutku malý předmět v sobě obsahuje řadu užitečných nástrojů, které se mohou hodit na výjezdech, výletech, táborech, při stanování apod. Mnoho různých otvíráků, které plně využijete v jakékoliv situaci.


Praktická pomůcka, která přesně padne do vaší peněženky. Nahradí až nástrojů nebo nářadí včetně metru a otvíráku. Přitom se snadno vejde do vaší peněženky místo kreditní karty. Wallet Ninja se šikovně schová do peněženky a přitom stačí i na ty.


Multifunkční karta na přežití

Obsahuje řadu užitečných nástrojů (otvírák na konzervy, šroubovák, nůž, pravítko, otvírák lahví, multifunkční klíč, pilka, multifunkční klíč malý, úhloměr). Kartu lze malou dírkou v rohu připevnit např. Chystáte se do divoké přírody, kde budete odkázani sami na sebe? Neměli byste zapomenout na kvalitní vybavení, jakým jsou sady pro přežití.


Na této stránce naleznete různé pomůcky a nástroje, které vám pomohou bez problémů zvládnout pobyt v přírodě. Naprostou samozřejmost ve výbavě každé milovníka outdooru představuje krabička poslední záchrany - KPZ, který. Karta vyrobena z nerezové oceli. Tento neuvěřitelně praktický předmět se výborně hodí pro přežití avšak i pro běžné používání během dne! Může ho využít opravdu každý!


Multifunkční karta na přežití

Funkce multi-toolu: nůž, otvírák na konzervy, otvírák na lahve, pravítko, šroubovák, pilka, dvou poziční, čtyř poziční francouzský klíč, dírka pro umístění na klíčenku. Nabíráme dobrovolníky, kteří jsou ochotni se podílet na sociálních experimentech, skupinových veřejných vtipech, které budou lidem poukazovat na jejich nedostatky. Součástí balíčku je manuál, obal na. Originální karty přežití a multifunkční karty.


Chodíte často do přírody? Nebo chcete mít své nářadí stále s sebou? Tuto situaci zná každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky