středa 7. srpna 2019

Nadoba na limonadu

Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními. Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se! Banquet zásobník sklenený s ventilom CARMEN 5l.


Zásobník na nápoje z nehrdzavejúcej ocele L. Nádoba na vodu s kohútikom EST.

Na vodu s citronem, na džus, ale i na výbornou domácí limonádu, punč či snad dokonce sangrii. Tento barel využijete nejen v sezoně zahradních večírků a grilovaček, ale i doma, kde vám bude neustále připomínat, že je třeba dodržovat pitný režim. V jakémkoliv slova smyslu.


Pořádnou porci osvěžení vám zaručí stylová nádoba na limonádu od Madam Stoltz! Navíc se nemusíte starat o doplňování pití hostům, sami si můžou načepovat tolik, kolik se jim zlíbí a vy se tak můžete plně soustředit na zábavu. Britská značka KILNER nabízí široký sortiment skleněných nádob na limonády s kohoutkem (nebo třeba na silnější Sangrii), stylových sklenic s uchem a třeba i lahví s klipem. A to všechno v ikonickem retro designu, kterému nejde odolat!


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skleněný džbánek s kohoutkem Unimasa, l. Nápojový automat s praktickým kohoutkem vhodný na servírování nápojů. Sklená nádoba na limonádu s objemom litrov je ideálna na párty alebo väčšie oslavy. Cez veľký otvor dnu naložte ovocie.


Džbán je ideální na vodu, džusy, domácí limonády, ledový čaj, ale díky krásnému vzhledu ho můžete použít i jako vázu na květiny. V nabídce máme i nádoby na limonády Kilner - soudky s kohoutkem, které jsou ideální na zahradní párty nebo oslavy. Vďaka praktickému veku do nej tiež budete môcť kedykoľvek doplniť ľa ovocie či vodu.


Nájdených: produktov. Dávkovač je ideálny na podávanie nápojov pri grilovaní či na párty, napríklad limoná ovocných džúsov, ľadových čajov alebo pokojne aj alkoholických kokteilov či vianočného punču. POPIS Sklenený súdok s kohútikom od výrobcu Kilner je ručne vyrobený z odolného skla a je vybavený praktickým kohútikom, ktorý umožňuje pohodlné servírovanie n. Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Na zahradní párty, grilování, pikniku i jinde stačí vedle soudku postavit skleničky a každý se může obsloužit sám.


Je to čisté, lákavé a každý bude zásoben přesně dle své potřeby. Díky praktickému víčku do ní taky budete moci kdykoliv doplnit le ovoce či vodu.

V akomkoľvek slova zmysle. Elegantní skleněný džbán s kohoutem o objemu 7l. Určen pro dávkování a skladování domácích limonád.


Sklenice na limonády má výšku 375mm a šířky 172mm. Výrobce elegantního skla pro špičkové gastronomické. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Podobné fráze na Sleviste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky