úterý 27. srpna 2019

Trháček na ovoce teleskopický

LUX-TOOLS česáček na ovoce s teleskopickou násadou je vhodný ke sklízení ovoce ze stromů, ideálně z vyšších míst. Bavlněný sáček je odnímatelný. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Potřebujete ze vzrostlých stromů rychle a jednoduše sklidit letošní úrodu bez použití štaflí nebo žebříku?


Máme pro vás řešení – česáček, jednoduchý nástroj, který znaly už naše babičky.

V kombinaci s lehkou teleskopickou násadou dosáhnete do výšky přes šest metrů. Dokonce snadno sklidíte i ovoce z největšího ovocného stromu. Teleskopický nadstavec práci zjednoduší. Lépe vyvinutým česáčkem na ovoce je tak zvaný trháček , která má už hřebínek přizpůsoben pro snazší utržení plodu, který je hůře trhá. Je zvláštním příslušenstvím pro univ.


Fiskars Česáček na ovoce UP80. Vhodné na trhání jablek, hrušek, vlašských ořechů a spousty dalšího ovoce ! Nářadí nepoškozuje (neotlouká) ovoce , takže si uchovávají svůj nádherný vzhled.

V soupravě je bavlněný sáček na ovoce. Zuby česáčku jsou zhotoveny z pevného kovu. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Prosíme vás proto, abyste jako způsob platby za vaše objednávky upřednostňovali platbu předem převodem nebo platební kartou on.


Trháček na ovoce s teleskopickou tyčí usnadňuje sběr ovoce ve vysokých stromech. Trháček -hřeben na borůvky Vám usnadní námahu při sběru drobného ovoce - borůvky lesní, kanadské, kamčatské, rybízu, také ale na … 1Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky.


AKCIA: Nákupom produktu získate zľavové kupóny v celkovej hodnote €. Viac TU (platí do 9. 9. alebo do vypredania zásob)! Pro pohodlný přístup do všech míst na stromě a snazší česání lze díky plynule nastavitelnému otočnému kloubu u česače na ovoce snadno nastavit jeho úhel. GARDENA combisystem, kdy GARDENA pro práci ve výškách do přibl. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily.


Pokud budete mít specifický požadavek např. Specialista na sadbové brambory. Cena s DPH: 69Kč Cena bez. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov. Kráječe ovoce a zeleniny.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. DETAIL Trháček ovoce teleskopický ,průměr1mm. ZakázanÝ ovoce - Holčička album:Není co řeshit.


Our new desktop experience was built to be your music destination.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky