pondělí 5. srpna 2019

Nádoba na led

Lékué ICe box Udělejte, skladujte a podávejte led ve nádobě na led. Není třeba chodit a kupovat led pokaždé, když se budete. Vybírejte si Formy na led podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Barevně podsvícená nádoba s LED diody měnící barvu. Určená pro uchování ledu např. Barvu podsvícení zajišťují chladné LED diody a pomocí dálkového.

Lídr trhu již let Váš osvědčený dodavatel. V sadě je i odkapávač a kleště na led. Je vhodná do restaurací, hotelů a cateringů. Nechybí ani nerezové kleštičky na led.


Silikonová forma k výrobě ledových kostek. Je skvělá novinka v podobě nádoby, která funguje jako forma na led se skladovacím prostorem, čekající na otevření a postupnou konzumaci. Do této nádoby se s klidem vejde až 1ledových kostek, takže pokud máte sjednanou party, o led se určitě bát nemusíte.


Stačí pouze nalít vodu mezi plášť a vnitřní část a dát. Vyberte si z velkého množství kvalitních pomocníků do kuchyně.

Xavax Xavax kyblík na led s víkem a kleštěmi, nerezový. Užijte si osvěžující letní nápoje s ledem, díky této nádobě na led Xavax. Nádoba je vyrobena z nerezové oceli. Stěna nádoby je dvojitá, tak aby led uvnitř vydržel co nejdéle v pevném stavu.


Translucent Plastic Green Ice Bucket - Pulltex Chladící nádoba zelená z acrylu na led , vychladí a uchová teplotu vína při jeho konzumaci. Zilverstad Dvoustěnná chladící mísa na sekt. Nerezová nádoba na led je ideální pro servírování ledu do nápojů. Všechny informace o produktu Forma na led nádoba kyblík na led Piazza, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze nádoba kyblík na led Piazza.


It is an effective business platform allowing to develop new concepts and technologies of cooperation of manufactures and buyers from Russia and CIS countries. Vysoce kvalitní nádoba na led s kleštěmi ON ICE se na oslavách, na baru, při večeři a především v létě postará o osvěžující drink. A v čem spočívá ten trik?


Tento originální kousek zazáří na každé párty. Umíchejte hostům jejich oblíbený dink a skvěle se bavte. Svítící dekorace - nádoba na led , RGB. Kapacita nádoby na led.


Tato specifikace vám řekne, jaké množství ledu je nádoba na led schopna pojmout najednou. Většinou výrobci výrobníků ledu udávají hmotnost dané nádoby v kilogramech. Pro ty, kteří se obávají přeplnění nádoby na led , je zde dobrá.

LED svietiaca nádoba na mydlo. Jednoduchým stlačením tlačidla na nádobe si môžete vybrať zo farieb, práve tú, ktorá je do vašej kúpeľni najlepšie pristane. Z tohoto důvodu jej uchováváme ve speciálních nádobách na led v mrazícím boxu.


V naší nabídce věder a nádob na led naleznete chladící a termoizolační nádoby na led , nádoby na chlazení šampaňského, ale i profesionální stojany na chlazení šampaňského. Termoizolační nádoby na led naleznete v provedení objemu 1. Uložte až 1kostek ledu a servírujte je u stolu s originální a elegantní nádobou. Díky této velikosti můžete do kostek umístit kousky ovoce nebo celé plody. Jednoduchým stisknutím tlačítka na nádobě si můžete vybrat ze barev tu, která se do vaší koupelny hodí nejlépe. Má pohybový senzor, takže se rozsvítí pokaždé, když za tmy přistoupíte k umyvadlu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. UL DLC cUL CSA LED Light Fixtures.


Dóza na led s víčkem l, která se hodí na každou párty, pomocí praktických kleštiček pak lze kostky ledu snadno nabírat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky