středa 14. srpna 2019

Plechový kanystr

Vhodné použití na benzin, naftu, oleje. Pro bezpečnou manipulaci doporučujeme použít výpustnou hubici GEL004. Vybírejte si Kanystry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže. Kanystry kovové, plechové, plastové, s UN kódem na nebezpečné látky, bezpečnostní kanystry na hořlaviny.

Kanystr je vybaven rukojetí pro snadnější přenášení. Uzávěr má kovové těsnění, které zabraňuje. Prodám plechový kanystr. Plechové kanystry - Ebal. Odebíráte větší množství balícího materiálu?


Také vás v kempu nebaví chodit desetkrát za den pro vodu? Máme pro vás řešení, pořiďte si kanystr na vodu z naší nabídky. Plastové kanystry jsou totiž ideální velkokapacitní nádoby na vodu, které využijete pod stanem, na chatě i na cestách s obytným autem.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PHM po předchozím používání! Kancelářské židle a křesla.


Kvalitní kovový kanystr o objemu 20L. Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak na zahradě. Využijte této jedninečné nabídky a kupte kanystr 20l za báječnou cenu. Hodnocení produktu:.


Specifikace: ideální pro přenášení a ukládání kapalin kanystr je ošetřen i zevnitř proti korozi rukojeť pro bezpečné. Výrobce Honda, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Honda. Videa, návody, diskuse.


Skladem v externím skladu Doprava dílů po celé Evropě. Výdejní místo v Českých Budějovicích. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírován. Otevřít AKTUÁLNÍ AKČNÍ NABÍDKA.


Prohlédněte si naši aktuální nabídku, která Vás zavede mezi námi distribuované výrobky.

Naše akční nabídky vychází pravidelně, k jejich odběru se přihlásíte zde v pravo zadáním svého e-mailu a potvrzením. Jedná se především o ředidla, laky, oleje, lepidla a další kapalné látky pro technické využití. Celý sortiment kanystrů je vhodný pro přepravu nebezpečných látek.


Kanystry vyrobené z pocínovaného plechu, vybaveny měchovým uzávěrem, jsou vhodné ke skladování potravin, hořlavin, barev, laků. Opatřeny certifikátem UN dle předpisů ADR, RI IATA-DGR, IMDG a prohlášení o shodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky