čtvrtek 1. srpna 2019

Mlýnek na písek

Parádní hračka pro kluky i holky. Stačí jen naplnit trychtýř vodou nebo pískem a nechat je protékat přes otáčející se kolo. Prostě zábava jako žádná jiná. Hodí se jak na pískoviště, tak i třeba na pláž.


Tento mlýnek s hrabičkami a lopatičkou se dá použít jak na vodu, tak na jemný písek.

Dítě do nálevky nalije vodu nebo písek a ta propadá na lopatky mlýnku a roztáčí ho. Různé barvy, dodání dle stavu skladu. Velice oblíbená hračka obzvláště v době letních dovolených, kdy vyjíždíme k moři na písečné pláže. Konkrétní barvu nebo druh výrobku. Aby na něm byla dobrá zábava, nesmí tam chybět hračky na písek.


Cena je uvedena za sadu hračky. Sada je vyrobena z kvalitního plastu o výšce mlýnku cm.

Oblíbená hračka na písek rozvíjí dětskou motoriku. Více barevných variant. Plastový mlýnek pro děti na písek nebo do vody. Mlýnky na písek na Dudlu.


Varianta je dodávána dle aktuálních skladových zásob. Objednejte dětem na písek i dětské pískové hračky - MLÝNEK NA PÍSEK Hračka pro děti od let. Každá korunka se počítá. Barevný plastový mlýnek nesmí ve tvé sbírce hraček na písek chybět!


Nasyp písek do nádoby v horní části mlýnku a uvidíš ten fičák! Barevná, zábavná a kreativní, taková je sada do písku. Děti místo toho aby seděli před tv se mohou pobavit na čerstvém vzduchu. Ideální hračka i na dovolené na pláž. Zažij u moře či na pískovišti pořádný ranec zábavy!


Taška s příslušenstvím na písek obsahuje kyblíček s motivem ovoce, lopatičku, konvičku a dvě formičky na písek. Nabízíme varianty produktu (červená, zelená).

S touto sadou budou odpoledne na pískovišti plné zábavy! Výška mlýnku je 3cm. Nemusíte spoléhat na dodavatele. Vhodné pro děti od let. Přesně podle aktuální potřeby můžete umlít vepřové, hovězí i jiné druhy masa v přesném množství.


Záleží pouze na vašem výběru a vašich potřebách. Zkuste naplnit trychtýř vodou, pískem nebo drobnými kamínky. Tento produkt je dodáván ve více variantách a technicky nelze zajistit dodání konkrétní varianty, proto Vás tímto řádně informujeme, že v případě objednávky bude tento produkt zaslán dle aktuální skladové dostupnosti variant. Zařízení vám nabízíme ve zpracování elektrický mlýnek na maso nebo ruční mlýnek na maso, záleží na vaší preferenci.


Vybírat tak můžete nejen podle obsluhy, ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky