úterý 27. srpna 2019

Mlynek na pepr a sul

K tomu postačí tradiční pepřenka a solnička. Kdo však chce mít polévku okořeněnou opravdu na úrovni, ten si raději pořídí mlýnek na sůl a pepř. Mlýnek na sůl a pepř pro lepší chuť koření. Hlavním důvodem, proč si pořídit mlýnek na sůl a pepř, je chuť.


Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření, které slouží také jako násypka pro snadné plnění. Zde se nacházíte: Heureka. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí a výkonným motorem. Disponuje originálním keramickým mlecím strojkem, který je tvrdší než ocel.


Můžete ho ovládat jednou rukou a plynule nastavovat hrubost mletí. Plynule nastavitelný stupeň hrubosti za skvělou cenu na Lidl-shop. Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů.


Mlynek na pepr a sul

Bez soli a pepře to v kuchyni nejde. Ruční mlýnek na sůl a pepř se jistě stane vhodným doplňkem při vašem každodenním stolování. Provedení je z nerezové oceli a průhledného plastu zásobn. Mlynek na pepr a sul elektricky najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Díky modernímu designu je vhodný i jako dekorace na stole i jako dárek. Elektrický mlýnek na pepř a sůl je velmi praktický pomocník při dochucování potravin. Rozměry výrobků: 2x 7cm.


Baterie nejsou součástí balení. Stisknutím tlačítka na horní straně se spustí provoz mlýnku a mlýnek začně fungovat. Mechanismus je poháněn elektricky pomocí šesti baterií typu AAA (nejsou součástí dodávky). Praktická a pohodlná ruční solnička a pepřenka , která nesmí chybět v žádné kuchyni.


Je vyroben z nerezavějící oceli a vybaven keramickými mlecími kameny, průhledným zásobníkem a osvětlením, abyste na ochucovaný pokrm dobře viděli. Nastavitelný mlecí mechanismus mlýnku na pepř z prvotřídní nerezavějící oceli s vysokým obsahem uhlíku, nastavitelný mlecí mechanismus mlýnku na sůl z vysoce kvalitních keramického materiálu. Luxusní a elegantní elektrický mlýnek Weis, který využijete na sůl, pepř i jiné koření.


Dokonalý design černého silikonu a kvalitní nerezové oceli podtrhuje jeho praktičnost, manipulujete s ním totiž pouze jednou rukou. Jakmile mlýnek otočíte hlavou dolů, začne automaticky pracovat. Je vyrobený z leštěné ušlechtilé oceli a doplněný WESTMARK Traditionell představuje univerzální mechanický mlýnek, se kterým dokonale namelete pepř, sůl i jiné druhy koření.


Detailní popis produktu. Potřebujete pokrm dochutit solí nebo pepřem? Na to vám nyní stačí jediný mlýnek! Motorek mlýnku pohánějí AA tužkové baterie V, které však nejsou součástí balení. Mechanický mlýnek na sůl a pepř nerez - na sůl ai pepřkvalitní keramický mechanismusNerezový ruční mlýnek na sůl a pepř je vybavený kvalitním keramickým mlecím mechanismem.


Mlynek na pepr a sul

Pořiďte si nádherné nerezové mlýnky na pepř a sůl, které se budou vyjímat na každém stole. Oba přístroje jsou vybaveny otočným regulátorem , s nímž si navolíte přesně podle vašich představ, jakou hrubost mletí si aktuálně přejete. Hrubost mletí elektrického mlýnku lze nastavit. Díky elegantnímu provedení mlýnku na koření se stane ozdobou Vaší kuchyně.


Mlýnky na koření, sůl a pepř máme elektrické bateriové nebo mechanické. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Toro.


Hledáte-li mlýnky na pepř a sůl, které nebudou rušit celkový dojem kuchyně či jídelny, je tato sada pro vás ideální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky