úterý 20. srpna 2019

Termo jídlonosiče

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tefal, Jata a dalších. Jídlonosiče a termoboxy Jídlonosiče a termoboxy skladem. Termo jídlonosiče se dózami. Celkový objem jídlonosiče je buď l nebo l. Ať už potřebujete oběd do práce nebo letní studenou svačinku, potřebnou teplotu potravin budete schopni udržet právě díky jídlonosiči.


Plastové jídlonosiče jsou vhodné pro ohřev v mikrovlnné troubě, kovové naopak pro ohřev na sporáku. Největší kvality dosahují nerezové jídlonosiče a termo jídlonosiče. Vybírejte z produktů v kategorii jídlonosiče. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie JÍDLONOSIČE , TERMOHRNCE A CHLADÍCÍ TAŠKY. Misky jídlonosiče se plní max. Najdete u nás plastové, silikonové, textilní i nerezové jídlonosiče a termotašky! Jsou ideální pro pečovatelské služby, domovy pro seniory a další stravovací provozy, kde nejsou kladeny ty nejvyšší požadavky na provedení a vysokou zátěž. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. Vhodné zejména pro pečovatelské služby a domovy pro seniory.


Pro přepravu většího množství jídlonosičů je možné přikoupit koš pro přepravu až čtyř termo jídlonosičů. Připravili jsme pro vás jídlonosiče , ešusy a termoboxy z odolných plastů a prvotřídního nerezu. Nosíte si jídlo sebou do práce nebo jedete na výlet a nemáte možnost si koupit jídlo? V našich jídlonosičích uložené pokrmy vydrží horké nebo studené.


Termo jídlonosiče

Box na ukládání a přepravu jídla, složený ze dílů, které jsou navzájem propojené držadlem, vybaven termoobalem, který udrží déle. Zajímavou variantou jsou termo jídlonosiče. Nerozbitná celonerezová termoska, dvojitý nerezový plášť, vhodná pro použití v létě, v zimě, při sportovní činnosti v domácnosti, zaměstnání i na cestách, udrží nápoje a jídlo horké nebo studené cca 6-12hodin , záleží však na teplotě vložené potraviny a na teplotě okolí, široké hrdlo pro snadné plnění jídlem, tekutinami nebo ledem, ve víku těsnění. Jednotlivé části jídlonosiče mohou sloužit i jako miska pro potraviny pro uchování v ledničce. Využívá se hlavně v provozech pečovatelských služeb při dodávání hotových jídel přímo k strávníkům.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Již naporcované jídlo je v třech nerezových mískách s víčkem a celek umístěný v termoobalu. Pro rozvoz stravy je vhodné umísťovat jídlonosiče ( ks ) do koše které pak můžete stohovat nasebe.


Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní. V čem si PEPI nese svůj oběd jídlonosič nerezový, termo , čtyřpatrový, trojpatrový, nerezový ešus (a mnoho dalšího do Vaší kuchyně) Eshop PEPI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky