úterý 6. srpna 2019

Mřížka na chladnutí pečiva

Mřížka na chladnutí pečiva úrovně - Ibili. Tří patrová nepřilnavá mřížka na chladnutí pečiva a cukroví. Nepřilnavá mřížka z oceli. Celková výška je cm.


Praktický pomocník moderní kuchyně, který vám umožní bez jakéhokoliv problému odložit rozpálený pokrm nebo samotné kuchyňské náčiní.

Nepostradatelný pomocník každé cukrářky. Skvělý pomocník pro chladnutí cukroví a pečiva. Poléváte často čokoládou? Mřížku můžeme použít na na chladnutí upečených korpusů, či k polévání korpusů. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Cukrářské pomůcky, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce.


Dá se na ní sušit ovoce nebo houby. Mřížky jsou vhodné i jako podstavec při zdobení, jako je polévání polevou nebo sypání moučkovým cukrem. Pro potahování dortů doporučujeme použít dortový tác, který také najdete v naší nabídce.

Odkládací mřížka umožní nechat ztuhnout cukroví a pečivo či ovoce v čokoládě. V balení praktické mřížky. Stohované mřížky umožní ochlazení desítek kusů cookies nebo jiných potravin najednou, aniž byste zabrali spoustu. Teflonový plech s mřížkou.


Rozměr mřížky: 3x 2cm. Ideální kombinace na pečení a následné zdobení. NEREZOVÁ MŘÍŽKA NA CHLADNUTÍ. Tato mřížka je ideální na chladnutí pečiva ,ale i na sušení hub či ovoce.


Na ocelovém materiálu na nožičkách chladnou pochutiny velice snadno a rychle. Praktická pomůcka při pečení je ochlazovací mřížka Cake Boss. Piškotový korpus nebo jiné pečivo se na mřížce rovnoměrně ochladí a drží si svůj tvar i texturu. Mriežky na vychladnutie zaistia, že upečená torta, koláč, buchty aj ďalšie pečivo pred ďalšou úpravou alebo servírovaním rovnomerne a pomaly vychladnú.


Pekárske výrobky na ne môžete klásť vybraté z formy alebo aj s formou. Kreativní kráječ na ovoce a zeleninu - barevná provedení. Na chladnutí pečiva , koláčků či pizzy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heur.

Extra veliká ocelová mřížka na vychladnutí koláče americké značky Nordic Ware je vyrobena z kvalitní oceli s nepřilnavým povrchem. Můžete ho použít na sušení hub, ovoce, bylinek, starého pečiva na strouhanku, na chladnutí korpusů, při práci s polevou při přípravě dortů nebo cukroví,. Rošt využijete v pekáčích různých velikostí. Chladicí mřížka - sušák najde ve vaší domácnosti univerzální uplatnění. Tato nerezová mřížka je ideální na chladnutí pečiva ,ale i na sušení hub či ovoce.


Když potřebujete pomoct s tím, jak na vynikající domácí pečivo a koláče, zavolejte si slavného anglického pekaře Paula Hollywooda. Právě s tímto mistrem se spojila anglická značka Kitchen Craft a společně dali do kupy kolekci doplňků, díky kterým můžete i vy péct jako ti nejlepší šéfpekaři! Dvoupatrovou mřížku využijete po dopečení pečiva , dortu nebo.


Právě jste dokončili přípravu sladkého moučníku, koláče či ji. Mrizka pro chladnuti peciva Cake Boss najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky