čtvrtek 1. února 2018

Sušička na pračku

Mají jí třeba i vietnamci, různý barvy a rozměry. Dáš na pračku na to sušičku a je to. Jinak jedině sušičku s tepelným čerpadlem, má levnější provoz.


Univerzální mezikus mezi pračku a sušičku přichází ke slovu v případě nedostatku prostoru. Mezikusy pračka - sušička. Umožňuje umístit oba spotřebiče bezpečně na sebe a pohodlně je používat.

Medzikusy práčka - sušička. Ušetřete místo – sušička prádla může stát na pračce. Spojovací díl dovoluje umístění sušičky na pračku o hloubce větší než cm. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci.


Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model rozhodně doporučujeme. Pozor na vyšší hmotnost, může dělat potíže při stěhování. Novou pračku máme cca měsíce a nedávno jsme se rozhodli přikoupit i sušičku.


Celková hloubka pračky je bez koncového převisu cm.

Ale nikdo si jaksi neuvědomil, že měřeno u podlahy je to jen 40. Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud máte obavu, že byste umístění dvou spotřebičů na sebe nezvládli, je to zbytečné, protože existují tzv. Ty se instalují na pračku a na ně se pak umístí sušička.


Existují dva druhy spojovacích poliček (mezikusů) a to pevné či výsuvné. Každá sušička má na energetickém štítku vyznačenu roční spotřebu energie. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Zdravím, kupujeme sušičku LG a máme pračku LG a chceme je postavit na sebe. Nevíte, zda když budeme mít koupen mezikus LG, tak je potřeba kupovat i ten spojovací díl?


Název je jasný, máme dobrou pračku , roky starou, ale do bytu se vešla pouze s hloubkou 45cm. I když kombinace pračka se sušičkou představuje úsporu místa, ani sety po této stránce nezaostávají. Samostatnou pračku a sušičku prádla totiž můžeme postavit nejen vedle sebe, ale také na sebe. Ani rozměrnější sety tedy nemusí zabírat zbytečně moc místa. A v plánu je její přesun do uzavřené skříně nad pračku.


Manžel si představuje, že by se mohla do té skříně zavírat, já bych byla pro dveře vysadit, protože jsem se dočetla, že sušička potřebuje prostor. Na pračku , na chladničku, o sušičce nemluvě. Recenze Bosch, Beko, AEG, LG.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na trhu se objevují i modely praček kombinovaných se sušičkou.


Jsou dobrou volbou zejména pro domácnosti, ve kterých není samostatná sušička , ani například balkon nebo jiné místo na sušení prádla. Jejich nevýhodou bývá, že často nezvládnou usušit stejný objem prádla, který zvládnou vyprat. Na tomto odkazu naleznete seznam praček, na které lze usadit LG sušičky.


Montážní sada pro postavení sušičky prádla na pračku. To je praktické zejména z důvodů ušetření prostoru v místnosti a navíc se při vkládání a vyndávání prádla ze sušičky nemusíte ohýbat. Ich suma sa pohybuje od 3€ vyššie.


Na porovnanie, cena najlacnejších práčok začína pri približne 1€. Nevýhodu môžte postrehnúť aj v rozdielnej kapacite. Práčka totiž naraz spracuje viac bielizne ako sušička. Môže sa stať, že naplníte „práčko-sušičku“ doplna.


Vtedy je nutné po opratí vybrať časť. Na rozdíl od praček mívají sušičky neprůhledná dvířka bubnu. K sehnání jsou také spotřebiče, které v sobě kombinují sušičku i pračku. Alternativou k bubnovým sušičkám je skříňová sušička , ve které se prádlo neotáčí, ale suší se zavěšené.


Skříňové sušičky ale nejsou na českém trhu příliš. Málokdo ví, jak skvělým pomocníkem sušička prádla je. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení. Víte ale, proč je lepší technologie tepelného čerpadla?


Jak vybrat správnou velikost? A kolik vlastně stojí roční provoz sušičky? Terunka Tak toto je nakonec naše řešení, za chvíli to bude rok, co je v provozu a super, jsem pyšná na to, jak to muž vymyslel i udělal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky