čtvrtek 22. února 2018

Kráječ na cibuli diskuze

Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Krájač na cibuľu je vhodný na.


Praktický kráječ na cibuli či česnek. Už žádné uslzené oči a pořezané prsty!

S tímto praktickým kráječem zvládne hravě nakrájet cibuli každý! Jak na ručním kráječi nakrájet cibuli na kostičky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Recept na sunku, delám ji tak, ze nakrajim na male kousky kytu, pridám tam maly hrnek vody, sul na pul s rychlosolí, třeba strouzek cesneku, nekdy bylinky, lzici medu, nechám to půl hodiny míchat v pekárne, pak odeberu vetsi hrst a rozmixuju ji, nechám ulezet do druhého dne a druhý den dám do.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma kráječ na cibuli. Někdo zkušenost s tímto výrobkem (nemusí to být přesně tento typ, nabízejí ho různé značky). Mechanický kráječ na cibuli je osazen oboustrannou, broušenou, nerezovou čepelí pro snadné krájení cibule, zeleniny, ovoce, bylinek a podobně.


Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky.

Tento domácí spotřebič vám ušetří čas i vynaloženou energii a navíc se postará o to, aby byly kousky potravin nakrájené precizní, přesně a na stejnou tloušťku. Elektrický kráječ patří k velmi oblíbeným kuchyňským pomocníkem hlavně pro ty z nás, kteří si práci rádi usnadňují. Daruji za odvoz tlakový hrnec získán zde , nemá zaklapávací část na rukojeti,možno využít jen jako náhradní hrnec třeba na chalupě, os.


Bez použití nože nakrajíte s kráječem HANDY na cibuli snadno a rychle cibuli ,zeleninu,ovoce,ořechy,čokoládu a další dobroty. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Ahoj holky, nemáte prosím někdo tip na dobrý kráječ na cibuli ? Koupila jsem od Tescomy a ten je na nic. I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Pro lepší orientaci přirovnám cibuli k jablku, které má šťopku a bubáka. Takže cibuli po oloupání rozkrojím na půlku řezem od šťopky k bubákovi, položím na prkénko řezem naspod. A nyní jak správně krájet, popř. Podélnými řezy od šťopky k bubákovi a poté krátit, nebo obráceně?


Cena s DPH: 1Kč Registrovaní zákazníci. Vyhrňte si rukávy a pusťte se do práce! Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme.

Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Nerezový kráječ na knedlíky vám v mnohém usnadní práci při přípravě knedlíku. Krájet můžete však i sýrové nebo sladké piškotové rolády, měkké sýry typu mozarella apod.


Krájet na nich můžete nejen zeleninu, ale také určité druhy ovoce či tvrdých sýrů. Na cibuli - Asi nejméně oblíbenou činností v kuchyni je krájení cibule. Tuto činnost za vás dnes vyřeší speciální kráječ na cibuli. Kráječ na cibuli Banquet ruční Culinaria I. Oloupaná cibule se vloží do nádoby a pak už stačí jen párkrát stlačit rukojeť kráječe.


Zastupujeme na českém trhu německou firmu Westmark GmbH, výrobce neskutečně širokého sortimentu chytrých a praktických kuchyňských pomůcek pro domácí i profesionální použití. Firma Westmark produkuje velice kvalitní výrobky pod renomovanými značkami Westmark, Monopol a Saleen. Zároveň dovážíme do ČR tradiční zavařovací sklenice, které znali již naše babičky. Chcete mít i po krájení cibule voňavé ruce? Tak se zastavte pro tenhle kráječ.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Etažér plastový. Etažér na servírování Předání: Hrob, Dubí, Teplice a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky