úterý 20. února 2018

Formy na trubičky

Trubičky nerez 3ks cannoli. Materiál: nerezová oceľ. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikající pro snadnou přípravu trubiček. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce.


Patříte mezi ty, kteří rádi tráví své volné chvilky u pečení sladkých pochoutek? Pro tyto účely nabízíme řadu šikovných formiček na pečení, které vám práci ještě více zpříjemní. Nabízíme formy na pečení, vhodné pro běžnou domácnost i pro profesionální využití.

Například jsou to formičky na tlačené těsto z teflonu. Prodej forem na odlévání olůvek,odlitků s olova,jigových háčků,pecí,jigové formy ,barev,PVC trubiček do olova,chemie k výrobě gumových nástrah. Největší nabídka forem v ČR a SK. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku.


Příjem internetových objednávek zůstává nepřerušen. Naše nabídka formiček na cukroví vás určitě uspokojí. Najdete zde nejen různé formičky běžných známých tvarů z klasických materiálů, ale třeba i formičky silikonové v neobvyklých a zajímavých tvarech. Silikonové formičky na pečení cukroví nejen na Vánoce. Forma BERÁNEK mini pro pečení piškotových i třených těst.


Formy na pečení, Vsepropeceni. Můžete koledníkům napéci drobné beránky. Krmítkové formy na olova jsou nejprodávanější formy na olovo. Dáváme do forem trubičky velikosti nebo popřípadě pevnostní obratlík velikosti 4. Pákové formy se vyrábí na objednávku -dodání cca dní.


Pro milovníky kremrolí nabízíme několik druhů trubiček na kremrole - pro mini i maxi kremrole. Další nabídkou jsou pařížské trubičky , vhodné pro přípravu vánočního cukroví.

Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle. Vyzkoušejte českou kvalitu za nízkou cenu. Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena. Usporiadať podľa Výrobca.


Wilton vykrajovač Vianoce. Depo - stroje na pečenie oblátok. Domáce elektrické pekáče oblátok (DEPO) s nastaviteľnou a plynule udržiavanou teplotou, určené na domáce použitie.


Sú určené na pečenie vianočných oblátok v domácnosti v menšom rozsahu. Umožňujú piecť vianočné oblátky, stáčané trubičky , slané oblátky, sladké kornútky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky