středa 14. února 2018

Kanystr plechový 20l

Vertex Plechový kanystr na PHM l - Plechový kanystr na 20L , požití hlavně na pohonné hmoty. Plechové kanystry o objemu litrů z pocínovaného plechu je nutné používat všude tam kde, je skladována nebo přepravována látka v kapalném stavu. PRESSOL kanystr plechový 20l.


Z ocelového plechu, vnější i vnitřní lakování zabraňující vznícení paliva. Kanystr plechový 20l Kanystr na pohonné hmoty.

Vyobrazené foto je pouze ilustrační. Zboží je na našem externím skladu, dostupnost zboží je manuálně prověřována. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Produkt je vytvořen z odolávajícího plastu červené barvy, s ergonomicky tvarovaným madlem na vrchní části těla. Hodnocení produktu:.

Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot. Kvalitní kovový kanystr o objemu 20L. Hünersdorff kanystr na PHM 20L.


Inzerát Plechovy kanystr 20l v okrese Hlavní město Praha, cena 200Kč, od jn. Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak na zahradě. Součástí kanystru je certifikát TÜV. Potřebuje poradit s výběrem stěračů flat multi nebo máte zájem o více informací k danému. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže. Alternativní produkty k Plechový kanystr 20l. Kancelářské židle a křesla. Velký ocelový kanystr na benzín s kapacitou až litrů. Kanister plechový na benzín a olej 20l ZELENÝ.


Zánovní plechový klasický kanystr o objemu litrů. Lze použít na benzín, olej, naftu. Klasický bajonetový uzávěr s těsněním.

Dlouhodobá uloženka ve velmi pěkném stavu jako nové. PHM po předchozím používání! Prodám více kusů plechových kanystr ů 20l , všechny ve velmi dobrém stavu. Cena za kus 2až 3Kč podle stavu. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte.


Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l , 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen. Kč - 1Kč v obchodechPorovnat ceny. Motoristé ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu.


Využijte této jedninečné nabídky a kupte kanystr 20l za báječnou cenu. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky