čtvrtek 15. února 2018

Vakuová odparka

Rotační vakuová odparka používá tří principů: urychlení odpařování, resp. Vakuová odparka s tepelným čerpadlem pracuje na principu chladícího systému. Použití tepelného čerpadla zcela vylučuje potřebu páry pro odparku a chladící vody pro kondenzátory, protože vlastní proces odpařování probíhá v podtlaku při teplotě varu vody asi – 35°C.


Odparka rotační vakuová Heidolph Hei-VAP Industrial Velkokapacitní rotační vakuové odparky Hei-VAP Industrial umožňují automatickou destilaci s odpařovací baňkou o objemu až litrů. Základní uspořádání je stejné jako u předchozího typu.

Aparatura je instalována v nosné konstrukci se stavěcími paticemi pro zajištění horizontální polohy. Krystalizační vakuové odparky AQUADEST-VR využívají pro ohřev a chlazení externí zdroj tepla buď ve formě teplé vody a nebo horké páry. Jako zdroj vakua slouží vodní ejektorová tryska. F-3je navržena pro bezespárou integraci do systému rotační vakuová odparka R-300. Teplotu lze pohodlně nastavit pomocí interfejsu (I-3nebo I-3Pro).


Tím dochází ke snížení bodu varu a urychlení celé operace. Rotací odpařovací nádoby se zvětšuje odpařovací plocha. Odsáté páry kondenzují v chladiči a jsou jímány do baňky.

Nezbytnou součástí každého kompletu je vlastní odparka s příslušným chladičem, sadou skla a vhodný zdroj vakua. Spolu s přístrojem je dodávána sada skla, kterou lze upravit dle přání zákazníka. Energetická náročnost na jeden litr destilátu je kWh.


Na dne sa nachádza výpust, ktorým sa produkt vypúšťa. Miešanie spracovaného produktu. Jde o zcela manuální odparku bez automatických funkcí. Více infomací v zde: Katalog a Technický list.


Taktéž nás v případě zájmu neváhejte kontaktova. Vyšší řada s integrovanou regulací vakua a dotykovým displejem. Rozšířené funkce, časovač, možnost programování.


Laboratorní rotační vakuová odparka s příslušenstvím. Ergonomické ovládání elektrického mechanismu zdvihu baňky z lázně pomocí robustní otočné rukojeti,. Gelová permeační chromatografie, SPE. Hexan, aceton, dichlormethan,.


Nákup UV boxu, vah a další pomocné techniky bude hrazen z. Naše společnost je Vám schopna nabídnout kompletní řešení čištění průmyslových odpadních vod s použitím technologie vakuového odpařování. Sme lídrom na Slovenskom trhu vo výrobe zariadení pre potravinársky priemysel.

V rámci spolupráce fakulty s verejnosťou Vám ponúkame vedecké prístroje a služby s ich využitím spojené. Prístroje a služby sú usporiadané podľa pracovísk, ktoré ich prevádzkujú resp. Intuitívne jednoduché ovládanie (všetko je jasné na displeji na ovládacom paneli). Riadiaci systém je plne nastaviteľný. Vákuová odparka - ľahko ovládateľný, nastaviteľný riadiaci systém.


Zákazníci si môžu nastaviť: teplotu, čas odparovania. Táto odparka je vybavená stieracím miešacím mechanizmom, ktorý je umiestnený vo vyparovacej komore, kde dochádza k tepelnej výmene. Táto metóda odparovania umožňuje dosiahnuť. Možnost nastavení standardních operačních postupů (SOP), záznam dat a grafické znázornění všech procesních dat. Nejběžnější způsob odpařování středních objemů je odpařování na vakuové rotační odparce (Obr.


5).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky