středa 21. února 2018

Hyundai pdp 10809 dvbt

Veškeré informace o produktu. Přehraje filmy, fotografie i hudbu, a to z disků CD a DV ale také přes USB nebo z paměťových karet. Kromě toho se může pochlubit zabudovaným DVB-T přijímačem, nahradí tedy televizor.


Kromě přehrávání z optických médií můžete také využít USB 2. Vysoké rozlíšenie obrazu, digitálny tuner DVB-T , široká podpora multimediálnych formátov, USB vstup a čítačka SDHC kariet, AV výstup, diaľkové ovládanie, príslušenstvo pre použitie v automobile.

Tekintsd meg a termék információit. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Je vybaven přehledným otočným desetipalcovým LCD displejem s úhlopříčkou 26cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všetky informácie o produkte.


Nechybí zabudovaný nabíjecí akumulátor, sluchátkový výstup, a pro připojení k televizoru slouží AV výstup. V příslušenství najdete i AV kabel, AC adaptér i adaptér pro.

Nakúp lacno v pohodlí domova. Electronics service manual exchange : schematics,datasheets,diagrams,repairs,schema,service manuals,eeprom bins,pcb as well as service mode entry, make to model and chassis correspondence and more. The remote control does not need any setup. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Chcete mít filmy, seriály, muziku, fotky na DVD nebo flash disky a televizn. Předmětem prodeje je přenosné DVD s DVB-T televizí. DVD je použité,nese známky používaní.


Dlouhou dobu nepoužíváno,vyzkoušel jsem DVD-čko,televiziUSB a vše funguje. Nechal jsem běžet cca 1h pro jistotu,že vše šlape. SD kartu takovou velkou nemám tak to jsem nezkoušel. POZOR: chybí baterie,jede jen na síťový zdroj,který je k přístroji a dodal jsem i kabel do auta,jen. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

CZ CZ - bEzPEčNOSTNÍ OPaTŘENÍ Upozornění: Tento přehrávač videodisků využívá laserový systém. Hyundai Hordozható DVD lejátszó boltok, képek. Prenosný DVD prehrávač s LED podsvietením a veľkou obrazovkou s uhlopriečkou cm. Kategórie Víkendové zľavy!


Malé elektrospotřebiče. Velké elektrospotřebiče. Len osobný odber v Bratislave.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky