úterý 6. února 2018

Truhly na polstry

Truhly na polstry

Truhla na polstry KARISMA. Hledáte jednoduchou praktickou truhlu, do které byste uložili polstry , deky a další potřebné věci ve své hale, garáži, zahradním domku či na terase? Pořiďte si do svého zahradního altánku i na terasu box na polstry. Získáte tak uklizený prostor a zároveň své věci ochráníte před prachem, deštěm a díky pacičkám na visací zámek i před nevítanými návštěvníky.


Masivní design zahradní truhly z teakového. I na zahradě chcete mít pořádek. Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Mějte své polštáře, sedáky, potahy na zahradní nábytek a jiné textilie, které budete chtít mít po ruce, až se rozhodnete relaxovat, bezpečně uložené v prvotřídní truhle z umělého ratanu.


Pečujte o své polstrování! Umělý ratan odolá všem vlivům počasí, ale polstry nikoliv. Ve stylové a ladící truhle na polstry. Dřevěné truhly jsou velmi originálním kusem nábytku, který do vašeho domova zanese trochu hřejivé exotiky. Vybírejte na e-shopu KIKA.


Měkoučké, tvárné a praktické - vyberte si polstrování, do kterého bude radost usednout! Ať už hledáte polstry na zahradní nábytek, podsedáky na jídelní židle a křesla, nebo polstrování pro nábytek z palet, na FAVI. Boxy na polstry se hodí také na verandy, terasy i balkony. Plastové úložné boxy a zahradní bedny slouží pro úschovu zahradních polstrů, nářadí, ale i hraček a jiných potřeb na zahradě. Vysoce kvalitní zahradní plastové boxy zaručují dlouhodobou odolnost a vysokou životnost.


Součástí balení je spojovací materiál, plánek na montáž, návod na údržbu a povrchovou úpravu. Nabízíme truhly , truhličky a truhlice z ratanu či ze dřeva. Jedná se o český výrobek. Nářadí v suchu a bezpečí uzamykatelné truhly MOBY, která nevybledne. DEOKORK Box na polstry na zahradní nábytek LOUIS.


Truhly na polstry

Box má pevné uzavřené dno a lze ho používat i na sezení Ideální pro úschovu polstrů nebo hraček Pružinový systém otevírání s olejovanými písty Nerezové madla. Detailní informace produktu Dřevěná truhla na polstry. Zahradní teaková truhla na polstry vodotěsná DONATELLO 130. Materiálem je 1 bavlna (kepr), vyplní je molitan.


Vše lze prát ručně při teplotě. Bedna je vybavena tlumiči zavírání pro pohodlné otevírání a zavírání truhly. Pro šikovné máme i samostatné potahy a látky na nábytek. Neváhejte a kupte z našeho výběru dřevěných, teakových nebo plastových boxů.


Velké či malé truhly pro uložení polstrů nebo dětských hraček. Blog Magazín Kariéra Kontakt Přihlášen í Registrace. Záhradný nábytok teakový a nábytok z umelého ratanu.


Luxusní teaková venkovní úložná truhla na sedáky a polštáře do zahrady nebo na terasu. POZOR: Prodyšnost pro sedáky je zajištěna větráním dnem truhly. Jako velice praktický prvek Vám poslouží úložné boxy a truhly.


Můžete v nich uskladnit sedáky a polstry na zahradní nábytek, drobné zahradní nářadí a osiva. Vybrané typy jsou opatřeny. Sedák na křeslo PAPASAN.


Naše boxy na nářadí jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, zajištěna je tak vysoká životnost a odolnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky