úterý 13. února 2018

Bohemia porcelán

Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. We produce high quality Czech porcelain , which stands out for its decorations and material properties. All of our porcelain is entirely of Czech ingredients and their composition is also known as a tough Carlsbad porcelain. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem.


Vítáme Vás na stránkách BOHEMIAMZ.

Vysoká kvalita a osobitý design vycházející z 220-leté tradice výroby porcelánu v Čechách zaručuje vysoký uživatelský standard pro naše zákazníky. Veškerý porcelán ve tvaru Verona je vyvzorován v dekoru Házenky. Na přání vyrobíme (odekorujeme) tvar Verona s veškerými námi nabízenými.


Kvalitní jakostní značkový český porcelán moderních tvarů s originálním designem. Při sítotiskové dekoraci a dekoraci keramickými barvami je porcelán vhodný do mikrovlnné trouby a myčky. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna.


Kvalitní značkový český porcelán s velikonočními motivy - podnosy na vajíčka, dortové sety, kabarety, podnosy, jídelní, kávové, čajové a moučníkové soupravy, stojánky na cukroví a mnoho dalších porcelánových doplňků s velikonočními motivy. Welcome to the website of Český porcelán a.

Dining set Marie Louise Tea roses 28-piece GL LUX. Vyrábí se už řadu desítek let, stále si zachovává stejné rozměry,tvary i dekorování. Zákazníkům, kteří se zajímají o ozdobný porcelán nabízíme několik ozdobných tvarů porcelánu od tohoto českého výrobce.


Součástí výrobního programu je také několik atypických porcelánových. Tešíme sa na vašu návštevu. Nabídka kusového porcelánu pro domácí užití obsahující mělké talíře, hluboké talíře, dezertní talíře, hrnky, šálky, mísy a misky, porcelánové konvice a další doplňky včetně růžového porcelánu. Potešte svojich blízkych originálnym a praktickým darčekom zo skla.


Vázy, misky, dózy potešia mamy, manželky, babičky, či priateľky. Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych. Karlovarský porcelán Veľký výber výnimočného porcelánu. Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny porcelán našich mám a babičiek aj trendový porcelán do modernej domácnosti.


V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Royal Dux: Dating 1years of Porcelain. Naleznete nás v Praze na Národní třídě 43.


Nabízíme české výrobky vysoké kvality, léty prověřené spokojenými zákazníky po celém světě. Vyberte si porcelán přesně v počtech, který vám vyhovuje. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky.

U těchto výrobků může být dodací lhůta delší, výrobky se dekorují až na základě objednávek. Bohemia White - design prof. Zaoberáme sa predajom kvalitného skla, porcelánu, krištáľu, krištáľových lustrov, bižutérie a rôznych darčekových predmetov.


Vážení klienti, nariadením Vlády Slovenskej republiky zo dňa 15. Počas zatvorenia prevádzok bude rátanie poplatkov prerušené a termín ukončenia zmlúv posunutý. Porcelánové mísy, misky, Porcelánový svět.


Spoločnosť WELA- PORCELÁN s. Predstavenie našej firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky