čtvrtek 8. února 2018

Miska na olivy

Olivy se nejčastěji servírují na miskách s napichovátky. Originální španělské misky jsou vyrobeny z keramiky v různobarevném provedení a vždy obsahují malý zásobník na párátka ve stejném designu. Využít lze i prvotřídní porcelán. Servírovací misky jsou obvykle kulaté a jsou nedílnou součástí podávání. Kromě jedinečné chuti v sobě ukrývají také mnoho zdraví prospěšných látek.


Miska na olivy

Vitajte v Provensálsku! Jednoduchý a taktiež krásny vzor olív Vám vyčaruje doma neopakovateľnú atmosféru a tieto šikovné misky sa stanú Vašimi najobľúbenejšími kúskami v kuchyni. Bambusová miska na olivy Bambum Luiz, cm. Bambus je cenený pre svoje originálne vlastnosti, je odolný, ľahký, antibakteriálny a predovšetkým svojim spôsobom ekologický. Než dorastie do plnej sily, trvá mu to rokov, zatiaľ čo u dubu to môže byť až rokov.


Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky. Podnosy a misky kombinujte do sestav dle vaší fantazie. Sada na olivy v kombinaci porcelán a bambusové dřevo.


Porcelán lze mýt v myčce nádobí. Sada obsahuje: Misku na olivy Stojánek z bambusu ks napichovátek ks malá miska Výrobce. Vyrobená z prvotriedneho porcelánu, určeného na štýlové servírovanie pokrmov.


Odolná do 2°C, vhodná do mikrovlnnej rúry, mrazničky a umývačky. Díky vypalovací teplotě a způsobu dekorace, která je na porcelán aplikována speciální technologií pod glazurou, můžete tento výrobek používat pro ohřev v mikrovlnné troubě i jej mýt v myčce nádobí. Miska je s modrými mořskými motivy. V balení je ks napichovátek na olivy.


Miska na olivy

Určitě by vám neměly chybět mísa na ovoce, misky na salát a polévková mísa. Design zvolte podle vašeho vkusu, preference barev a ladění stylu kuchyně. Hledali jste miska olivy ? Bílá miska je s modrými mořskými motivy. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Ve stojánku je umístěno osm napichovátek na olivy s porcelánovou hlavičkou.


Kladno, cena 45Kč, od Helena Seidlová na Sbazar. Popis: Italská keramika. Stylová miska určená jak na olivy , tak i na jiné pochutiny! Katalog produktů Alkohol Citrónová šťáva Dárkové sady Delikatesy Doplňkový sortiment Jednoporcový program Konzervované ovoce Koření Mandle Maso a sýry. Vhodná také jako miska na klíče či jiné předměty denní potřeby!


Miska na olivy

TESCOMA miska na olivy GUSTITO 24xcm. Jedná se produkty z prvotřídního olivového dřeva, které pro Vás dovážíme z Kréty. S miskou na olivy GUSTITO z prvotriedneho porcelánu bude ich servírovaní navyše štýlové a komfortné. Tento darček je samostatne nepredajný ! Je určeno pro běžné používání.


Po použítí omyjte teplou vodou, případně použijte houbičku, ne drátěnku, aby jste nenarušili povrch dřeva. Dřevo má samočistící schopnost. Omezte použití chemických čistících prostředků.


V žádném případě nemyjte v myčce ! Trojmiska na oříšky, pomazánky, olivy a podobné pochutiny z olivového dřeva. Exkluzívny kuchynský doplnok dánskej značky EGO. Nerezová lyžička je samostojná a má uprostred otvor, ktorým odtečie prebytočná tekutina. Vďaka tomuto otvoru možno lyžičku postaviť na výstupok uprostred misky.


Váš nákupní košík je prázdný! Tato bílá miska na olivy z kolekce ‚Swing‘ od značky NOVEL nesmí chybět na žádné vydařené párty! Je vyrobena z kvalitního porcelánu a má délku cca cm.


Váš jídelní stůl ozdobí moderním hrana­tým tvarem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky