středa 31. ledna 2018

Přístrojové nožičky

Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. V kategorii Přístrojové nožičky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Kontakty Možnosti dopravy Možnosti platby Obchodní podmínky Reklamační řád.


Telefonní číslo neslouží pro technické dotazy!

Vyberte si z naší nabídky v kategorii Přístrojové nožičky , u nás najdete typů od výrobců. SOS electronic je autorizovaný distributor ETTINGER, HAMMON TEKO, KEYSTONE ELECTRONICS. Samolepicí přístrojové nožičky. Technické parametryObsahksRozměry(Ø x v) 22.


Uvedená cena je za jeden kus! Leštěná duralová přístrojová nožička s povrchovou úpravou přírodní elox. Povrchová úprava zajišťuje stálý lesk a odolnost proti otiskům prstů.


Kvalitní transparentní silikonová guma ani po dlouhé době nebarví.

Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. V kategórii Přístrojové nožičky nájdete širokú ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava. Profilové, skořepinové, profilové, montážní, kombinované, tubusové skřínky. Skříňky „DESIGN“ a malé aluminiové skříňky s výborným odvodem tepla.


Kryty s větracími otvory, zvláštní čelní panely, přístrojové nožičky , plechové krabičky i hliníkové skříňky. Součástí je konická špička, která lehce zapadá do přístrojové nožičky a ve spodní základně jemně opracovaná mistička pro lehký a jemný dosed celého zařízení. NOZICKY najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nejlevnější e-shop Půhy. Zboží za akční ceny, slevy.


V této kategorii V TUTO CHVÍLI NENÍ ZBO ŽÍ pravděpodobně SE ZBOŽÍ VYPRODALO nebo PROBÍHÁ PLNĚNÍ DATABÁZE. Zkuste to prosím později. V případě problémů s vyhledáním zboží Vám rádi pomůžeme na tel.


Cena nyní (s DPH): 500Kč.

Dalších více než 5ks můžeme dodat do 4. Krabičky, šrouby, Přístrojové nožičky - strana: z 1. Zásilkový obchod funguje bez omezení, odesíláme každý den v dopoledních hodinách. Do odvolání vám nabízíme dopravu PPL zdarma na všechny vaše objednávky v hodnotě od 1. Tato nabídka je podmíněna platbou převodem předem. Euro karty s integrovanými vodicími drážkami v rastru mm (HP) skříňky je možno hor.


Dobrý den, děkuji za váš čas a návštěvu mého webu. Doufám, že najdete, co potřebujete. Suchá (přístrojová nebo také medicinální) pedikúra je moderní metoda ošetření pomocí vysokootáčkových fréz tzv. Nejoblíbejší v kategorii Příslušenství pro kryty. Elektronic Obecnice E-shop.


Pojistná matice LappKabel GMP-G. Vážení zákazníci, konečně se díváte na naše nové stránky, s nimi můžete vstoupit do nového internetového obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky