pondělí 12. února 2018

Hrnek na čaj se sítkem

Porcelánový hrnek o objemu 3ml se sítkem na čaj a víčkem v krásné barevné kombinaci v přírodním motivu, která k sobě však báječně ladí, vyrobený z jemného kostního porcelánu od vynikající české zna. Altom Servírovací čajová sada Marble Gol ks. Někdo má závislost na kávě, jiný na čaji. Hrnek se sítkem na sypaný čaj 300ml.


Vychutnejte si kvalitní sypaný čaj z praktického skleněného hrnečku. Stačí čaj nasypat do keramické nádobky, která má děrované dno a čaj se tak může.

Proto v naší nabídce najdete nejenom samostatná čajová sítka, ale i hrnky se sítkem a pokličkou na louhování bylinných odvarů. Kvalitně zpracovaný hrnek na sypaný čaj s motivem čajového lístku. Hrneček má obsah cca 3ml, obsahuje pokličku a vnitřní keramické sítko. Průměr je mm, výška hrnku 1mm. Nezáleží už pak na tom, zda jde o čaj bylinný, ovocný, černý či jiný.


Takový hrnek se sítkem a pokličkou potěší každého milovníka dobrých čajů. Vynikající pro vyluhování sypaných a bylinkových čajů a jejich podávání. Sítko položte na horní okraj hrnku, nasypte čaj, zalijte, uzavřete víčkem a nechte l. Porcelánový hrnek Linnea o objemu 3ml se sítkem na čaj a víčkem, vyrobený z jemného porcelánu s nádheným motivem květin a kolibříka od firmy DUO.

Součástí balení je sítko na čaj a víčko. Je dodáván v krásné dárkové krabičce. Proto pro vás má značka Dakls hrnek , ze kterého se bude popíjet čaj , a to nejen o páté opravdu stylově.


Keramické sítko a poklička umožní, aby váš čaj byl správně vylouhovaný a dlouho teplý. DUO POLNÍ KVÍTÍ hrnek na čaj 3ML se sítkem a víčkem. Detailní popis produktu.


Vše pro chvíli odpočinku u šálku s čajem. Nádherný porcelánový hrnek s nerezovým sítkem z kolekce OXALIS Design. Motiv pro nás nakreslila mladá animátorka a výtvarnice Linda Audyová. S roztomilým motivem skřítka můžete zakoupit náš čaj Nafouknuté bříško. Vialli Design Tea, l. Pěkně zpracovaný hrnek na čaj s dvojitou stěnou, nerezovým sítkem a víčkem.


Objem je 3ml, průměr mm, výška 1mm. Luxusní hrnek je vyroben z porcelánu, kterému se také říká Bílé zlato. Vyrábí se ze živce, křemičitého písku a. Zobrazit košík Pokračovat More Views. Recenze(í) Quick Overview.


Skvělý hrnek na čaj nejen pro milovníky psů. HRNEK SE SÍTKEM A POKLIČKOU MY TEA.

Udělejte si chvilku sami pro sebe a vychutnejte si svůj oblíbený nápoj se svého originálního hrnečku, který bude pouze jen a. Praktický skleněný džbánek na čaj s dřevěnou rukojetí. Skleněná termoska se sítkem Andalusia. Krásný a velmi kvalitní hrnek na čaj s nerezovým sítkem a pokličkou.


Doypack zip sáček stříbrný lesk. Ideálni způsob baleni a skladování sypaného čaje. Na uvedené vlastnosti se vztahuje garance let.


Sítko je velmi pevné a jeho součástí je také skleněné víčko, které hrnek uzavírá, vy tak můžete pohodlně louhovat čaj nebo bylinky. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Popis: - prodám tento krásný nový keramický hrnek na sypaný čaj -s vyndávacím sítkem a pokličkou , s krásným designem lesních jahůdek, obsah 250ml, výška 10cm, průměr 10cm. Poštovné dle ceníku ČP.


S červenými tvářemi čekáte na Ježíška, popíjíte sladký horký čaj a je vám blaze. Tak si ještě přimalujte nádhernou vůni jablíček, hřebíčku a vanilky. K tomu tedy samozřejmě patří i notná dávka talentu ohledně vaření, ale i samotné prostírání obstarává důležitou část tohoto titulu.


Stylový hrnek v podobě kočičky se sítkem na čaj v podobě ryby. Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Prodávající: SoundAsia , SOUNDASIA(CHINA)TECHNOLOGY CO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky