pondělí 5. února 2018

Bílá spodnička

Klasická spodnička , nebo objemová spodnička ušitá z jemného tylu. Na výběr jsou barvy bílá , červená a černá. Milé nevěsty, rádi bychom Vás informovali, že z důvodu nařízení vlády je náš salon UZAVŘEN.


Bílá spodnička vyřeší vaše problémy s neobjemnou sukní. Použít ji můžete i samostatně v kombinaci s legínami.

A přesně takovou najdete v naší nabídce. Bohaté šifónové a tylové spodničky střižené nejen pro vintage šaty à la 50. Pak neváhejte a pořiďte si pod retro šaty, společenské šaty či svatební šaty spodničku. Sukně vašich šatů získá krásně na objemu a perfektně skryje i nedostatky.


A váš outfit bude dokonalý. Vybírejte ze široké nabídky na eshopu Modion. Více informací od 1Kč. Spodnička Mewa 8klasického střihu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideální volbou je dámská spodnička nebo kombiné. Tak můžete Vaše šaty nosit bez obav, že odhalíte víc, než jste chtěla.


Prohlédněte si naši nabídku a objevte jejich kouzlo. U nás si vyberete z různých délek a provedení. Hledáte tylovou sukýnku na jaro nebo dlouhou bílou na oslavu? Máme pro vás novinky z luxusních kolekcí i levných trendy značek.


Pořiďte si svou vysněnou sukni online na GLAMI z pohodlí domova. Pas je velmi elastický díky všité gumě. Bohatá spodnička je skvělým doplňkem k retro šatům nebo širokým kolovým sukním. Vykouzlí ten správný a jedinečný styl, který budou všichni kolem obdivovat!


Dopřejte si pocit originality a doplňte své šaty nebo sukni spodničkou. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Bellazu - Obcho kde přirozená krása sklízí největší úspěch. Bavlněná spodnička ušitá z lehké bavlny, skvělý základ dámského středověkého či fantasy kostýmu.


Vítejte v obchodě, kde jediná míra, na které záleží, je ta, kterou se měří radost ze života.

Bílá krátká spodnička pod plesové večerní krátké společenské šaty s kolovou sukní. Spodní volán spodničky může vykukovat z pod sukně a hezky sukni ozdobí. Dobře se obléká i dobře drží na těle. Dlouhá suknicová spodnička s rozparkem na levé straně, guma v pase.


Kč 6Kč Zvolit variantu. Luxusní kanýrová spodnička bílá. Sárí díky ní vypadá velmi bohatě a získá princeznovský áčkový tvar. Hodí se i pod polosárí a kolová polosárí - dodá ji.


Krásná tylová spodnička k šatům s kolovou sukní, dokonale pozvedne výraz šatů. Bohatý objem, tylové vrstvy, 1 polyester, bílá barva, velikost univerzální, regulace v pase. Vhodná pro delší typ šatů (spíše pod kolena), délka cca cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky