pondělí 26. února 2018

Mikulášská čepice

Dle velikosti postavičky vystřihneme nůžkami tvar mikulášské čepice po dvou kusech. Kvalitní bílá mikulášská čepice s křížem jako nezbytný doplněk kostýmu svatého Mikuláše. Tato mikulášská čepice je vyrobena z plstě, vpředu zdobená křížem z červené zlatě lemované stuhy - mašle.


V naší nabídce najdete kompletní mikulášské kostýmy, jejichž součástí mikulášská čepice zpravidla také bývá. Je z jemného flísu a jméno je na ní nažehlené.

Roztomilá dámská vánoční čepice zdobena sněhově bílýmí copánky s mašličkami je vyrobena z materiálu filc. Vysoká mikulášská mitra musí sedět na hlavě každému pořádnému Mikulášovi. Ať už v honosném mikulášském kostýmu obchází všechny děti, nebo jako dědeček naděluje za okno vnoučkům. V čepici Mikuláše udělá vždycky radost. Pevná mikulášská čepice pro dospělé.


Mikuláš nosí krásnou mitru, která k němu bezesporu patří. V nabídce máme i vousy a mikulášský plášť. Pakliže hledáte klasickou červenou čepičku ve stylu Santa Clause s bílou bambulkou, pak jste na správném místě.

Rovnou jsme k ní přidali také mikulášské čepice v několika provedeních. Originální sedací vak v barvách mikulašské čepice. Granulát 100l od 3Kč.


Vysoká textilní čepice parádně zapadá ke kostýmu Mikuláše, minimálně k vousům, které najdete v nabídce dalších samostatných produktů. Dospívající je zajisté využijí na den Mikuláše, kdy obchází malé děti. Doplňte dětem masku Mikuláše! V provedení pro děti a dětské kostýmy či pro dospělé. Co všechno v této sekci ještě naleznete?


Mikulášské a santa čepice ke kostýmům či samostatně. Kostýmy Mikuláše, paruky Mikuláše, doplňky k mikulášským kostýmům. Kusy slepíme pistolí v bocích (můžeme i sešít jehlou a nití).


Ozdobíme přilepením vloček či jiných ozdob. Krásná čelenka, která se hodí na Majáles, festivaly, jen tak v létě nebo na tématický ples. Z důvodů celostátní karantény se po tuto dobu zastavuje expedice na našich eshopech. Skladem € (s DPH) s DPH. Tato zlatá mikulášská čepice je kvalitní mikulášská čepice s křížem.


Karnevalový kostým Mikuláš dětský.

Vhodná zejména pro Mikuláše, který má plášť obdobné tedy zlaté barvy, případně k bílému mikulášskému plášti. Materiál: 1 polyester. Je na gumu pod bradu i kolem hlavy a dobře sedí zejména na hlavě od. Levná mikulášská čepice - červená poslouží výborně pro Váš mikulášský kostým.


Nezamněnitelná mikulášská čepice , která dodá Vašemu kostýmu ten pravý nádech. Pojmy spojené s tímto produktem:Mitra, čepice , klobouk, mikulášská , V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky