pondělí 26. února 2018

Indukční varná deska 90 cm

Indukční varná deska 90 cm

Intuitivní rychlá volba pomocí číselné řady – SmartSelect Varné zóny vč. Pomocí funkce spojení více varných zón Multiple Bridge můžete na indukční varné desce vytvořit několik velkých ploch k přípravě jídla. Pouhým stisknutím tlačítka na indukční desce AEG můžete spárovat varné zóny dohromady, a vytvořit tak dostatečný prostor i pro ty největší hrnce a pánve. Díky TouchSlider provozu,. Extra velká zábava při.


Varná deska indukční MultipleBridge cm. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Stačí, aby tyto nádoby zakrývaly jeden ze křížků. Siemens EH975FE17E indukční varná deska.


Možnost uzamčení ovládání při. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Zone umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích. Ovládání touchSlider umožňuje nastavit teplotu přímým dotykem nebo posunem prstu po teplotní stupnici.


Moderní indukční varná deska s flexibilní varnou zónou - nabízí dokonalou varibilitu a mnoho flexibility při vaření. Doporučená maloobchodní cena (vč. DPH bez PHE) Přidat ke srovnání výrobků.


Rezervovat nyní K dispozici opět od 14. Informační list o produktu (PDF) Klarstein Delicatessa Flex, vestavná varná deska , indukce, 5. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


Lineární, stylové desky mohou být integrovány do kuchyňské linky: Smeg varné desky jsou ideálním řešením pro vás, kteří hledáte pro současný, minimalistický styl varnou zónu, která perfektně ladí s pracovní deskou. Obvodový nerezový rámeček. PowerFlex a uprostřed umístěným odtahem par. Vyberte si z naší nabídky indukčních varných desek Faber nebo Airforce a klikněte si pro slevu.


Rychlé a praktické vaření Na varných deskách Amica budete pracovat opravdu s chutí. Indukční varné desky - Airforce - Faber. Jsou navrženy s důrazem na bezpečnost, šetří energii i váš čas, a díky použití odolných materiálů není problém, ani když občas něco přeteče. Rozlitá jídla se proto nikde nepřipečou a lze ji vyčistit krátkým otřením. Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí.


Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý. Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita. Jaká je ta nejvhodnější do vaší.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. V případě nouze – mrazák, chladnička atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky