středa 14. února 2018

Elektrický pečící hrnec

Tradiční pečicí hrnec ETA Pečenka určený od pečení a zapékání až po dušení a vaření. Zdravě, chutně a úsporně! Jak vybrat elektrický pomalý hrnec. Sami přemýšlíte, co si máte vlastně pod pojmem pomalý hrnec představit?


Pokud nikoliv, tak právě vám je určena první kapitola článku, v níž osvětlujeme základní principy fungování, stejně jako výhody tohoto typu ohřevu. Kvalitní elektrický hrnec vám umožní vařit různé pokrmy a přílohy bez přidání tuku či oleje. Poradí si s polévkami, masem či zeleninou a vzhledem k tomu, že příprava pokrmů je krátká, šetří i elektrickou energii.


Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. Pomalý hrnec CrockPot CSC026X je elektrický hrnec s vnitřní hliníkovou nádobou, ve které se připravují nejrůznější pokrmy. Hrnec můžete uložit do chladničky, vyjímatelná nádoba i poklice jsou vhodné na pečení v klasické troubě. Pečenky nabízíme ve třech provedeních – tu pravou si tak vybere skutečně každý.


Pro domácnosti s několika málo členy je ideální Pečenka Mini. Zastane většinu funkcí svých větších sourozenců a nezabere. Nová Pečenka Mini je určená pro různé úpravy jídla od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení či vaření. Pomalý hrnec je elektrický hrnec s vnitřní vyjímatelnou univerzální kameninovou nádobou, ve které se jídlo připravuje.


Elektrický pečící hrnec skládá ze částí: 1. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření (pouze modely s časovačem). Po uplynutí této doby se hrnec. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Objem nádoby je litru. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o úspornější než klasická trouba.


Zavařovací hrnec elektrický - smalt - DOMO DO322W od specialisty na elektro. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Odamp;nbsp;klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření.


A nyní také v provedení. Titanový pekáč lze použít i pro samotné vaření na sporáku a pečení v troubě. Možnost výběru automatických programů s příkonem 9W. Remoska R 22F Grand ( Pečící pánve) Ho. S objemem 3l a příkonem 4W můžete péct, zapékat, dusit i vařit.


Proto doporučujeme si pečlivě nastudovat návod takovým způsobem, abyste mohli elektrický hrnec naplno využívat. Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá.


Elektrický pečící hrnec

Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky