středa 7. února 2018

Guzzanti jogurtovač gz 700

Free Shipping Available. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. V jeho veľkej nádobe s objemom l pripravíte naraz veľké množstvo lahodného jogurtu.


With a total capacity of 1. Veškeré informace o produktu. Vo výbave má téglikov na jogurt s viečkom. Ve výbavě má kelímků na jogurt s víčkem. Domácí jogurt je velmi chutný, můžete si sami připravit takovou příchuť, jakou máte nejraději. GZ 7is a digital, automatic yoghurt maker from the leading manufacturer of kitchen appliances, Guzzanti.


The easy-to-use LCD display helps you prepare yoghurt products using glass containers with a total volume of 1. Pripravte si doma celú škálu lahodných pochúťok s odšťavovačom GUZZANTI GZ 020. Tento nízkootáčkový stroj patrí medzi najnovšiu generáciu prístrojov, ktorý využívajú revolučnú technológiu šnekového lisu na ovocie a zeleninu. Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať. Připravte si doma celou škálu lahodných pochoutek s odšťavňovačem GUZZANTI GZ 020. Tento nízkootáčkový odšťavňovač patří mezi nejnovější generaci přístrojů, jenž využívají revoluční technologii šnekového lisu na ovoce a zeleninu.


Guzzanti jogurtovač gz 700

Tento digitální automatický přístroj vás zaujme nejen svými funkcemi, ale také elegantním vzhledem, který je obohacen velice líbivými nerezovými prvky. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Food drying is an effective way of food storage. Warm air circulates inside the appliance between the upper and lower trays, individually controllable part and the base. This is the reason why the food on t. Chtěla jsem jakýkoliv jogurtovač na základě na doporučení.


Vybrala jsem právě tento z nabídky na netu, protože jsem chtěla připravovat jogurty ve skle nikoli v plastu, chtěla jsem digitální časovač, méně než dvanáct nádobek na jogurt a naprosto tichý chod. JOGURTOVAČ Máte radi jogurty, ale pripadajú vám predražené a umelé? Tak práve pre vás je tu skvelý jogurtovač GUZZANTI GZ 7, s ktorým si môžete vyrobiť svoj vlastný lahodný jogurt. Ide o digitálny automatický prístroj, ktorý zaujme nielen svojimi funkciami, ale aj elegantným vzhľadom s antikorovými prvkami.


Tento digitálny automatický prístroj Vás zaujme nielen svojimi funkciami, ale aj elegantným vzhľadom s nerezovými prvkami. The Guzzanti company aim to bring to the market the most desirable products in a fresh design, excellent quality and really beautiful packaging that customers appreciate in many countries. Výroba domácich jogurtov nebola nikdy jednoduchšia. Kapacita jedného skleneného téglika je 1ml.


Súčasťou je český návod s receptami, takže si doma budete môcť pripraviť rôzne druhy. GUZZANTI GZ 7jogurtovač. Obsahuje kelímků na jogurt s víčkem.


Můžete si sami připravit takovou příc. Dokonale sa hodí do každej kuchyne. Jogurtovač GUZZANTI GZ 7je vybavený LCD displejom, časovačom aj funkciou automatického vypnutia.


Guzzanti GZ 7je digitálny automatický jogurtovač s LCD displejom a časovačom. Díky sušičce si můžete na zimu nachystat sušenou zeleninu a houby do polévky, zdravé křížaly z jablek švestek nebo hrušek atd. Objem jogurtovače (l): 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky