pátek 9. února 2018

Skleněné misky s víčkem

V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Skleněné misky s víčkem. Uplatní se u vás v kuchyni, na stole nebo jako interiérová dekorace.


U nás si vyberete z široké nabídky mís a misek z českého křišťálového skla, hladkých nebo tvarovaných. Po uzavření těsnícím víčkem je miska ideální na krmení dítěte na cestách.

Pro dítě, které se učí krmit samostatatně lžičkou, je vhodné pod misku použít kouzelnou podložku Magic Mat (prodejná samostatně), díky které miska drží na stole. Společnost Dentamed je lídrem na českém trhu stomato-logických potřeb včetně oblasti stomatologických přístrojů a zařízení. Vybírejte z 3produktů v kategorii misky a mísy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem. V nabídce též skleněné dózy pro uložení sypkých potravin s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva. Moderně čtvercově tvarované skleněné misky z pevného čirého lisovaného skla.

Misky je možné použít s. Klíčky se sklízí – den podle druhu semen. Tento web používá soubory cookie. Sada misek s víčkem Florina Verdure ks. Luminarc KEEP’N BOX mísa s víčkem l. Praktické mísy a misky s plastovým víkem, velký výběr rozměrů, skleněné i nerezové.


Plastová miska (PET ) čirá - transparentní s integrovaným víčkem. Plastové misky PET jsou vhodné i pro zamražování. Salátová mísa se zeleným plastovým víkem. Uzavřením misky uchováte potraviny v ní déle čerstvé. Mísa je vyrobena ze zdravotně nezávadného skla určeného pro styk s potravinami.


Obal na hotové sýry - miska s víčkem. Dobrý a pracně vyrobený sýr je třeba dobře uschovat. Do misky jde uložit i velmi měkký sýr. Vyrobené z odolného tvrdeného skla.


V pamäti Veľmi obľúbené sklenené misky , stohovateľné. Objem je meraný po stohovateľný okraj.

Krabice, misky , odvažovačky. Vhodné do mikrovlnných rúr a. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastové misky s víčkem za TOP ceny nebo plastové misky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vyrábíme a dodáváme kvalitní obalové materiály pro balení potravin a zboží. Vyberte si z naší široké nabídky typů a rozměrů, nebo si nechte obalové materiály vyrobit na míru. Z misky Explora se příkrm nabírá velmi snadno díky trojúhelníkovému dnu.


V balení jsou dva kusy, jedno víčko a jedna lžička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky