pondělí 12. února 2018

Siemens indukční deska

Díky funkci powerInduction vytváří elektromagnetismus teplo jen tam, kde ho potřebujete - na dně hrnců a pánví. Přednosti nových flexindukčních desek SIEMENS. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever!


Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Indukční varné desky SIEMENS na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska. Co to pro vás znamená: doba zahřátí je krátká, vyšší bezpečnost a deska se čistí o dost snadněji. Vlastní indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost, která ušetří až třetinu času potřebnou pro zahřátí hrnců, nebo uvaření většího množství pokrmu. Inovativní technologie.


Siemens indukční deska

Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi.


Free Shipping Available. Kromě jedné velké a jedné menší plotýnky má také velkou varnou plochu, kterou je možné používat celou, například při opékání masa v pekáči, nebo ji rozdělit na části, v závislosti na. K dispozici je indukčních varných zón (x flexInduction zóny) se výkonovými stupni a PowerBoost a panBoost funkcí pro všechny zóny s funkcí ReStart, Assist. Timer s funkcí vypnutí. Siemens Varná deska indukční EH601TE11E.


Zone umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích. Ovládání touchSlider umožňuje nastavit teplotu přímým dotykem nebo posunem prstu po teplotní stupnici. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Mezi přednosti indukční technologie patří rychlost a bezpečnost.


Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla. Multifunkční FlexiMax zóna, která je tvořena dvěma zadními plotnami, je navržena tak, aby byla dostatečně velká pro všechny vaše hrnce. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit. Control, sklokeramika bez dekoru, indukční varné zóny - z toho:.


FlexIndukce Plus nabízí možnost flexibilního rozšíření varné plochy pro nádobí o průměru až cm. Mezi inteligentní funkce patří flexMotion, která automaticky přenáší nastavení při přesunu nádoby, powerMove. Fill Your Cart With Color today! S ovládáním touchControl lze varné zóny aktivovat a nastavovat lehkým dotykem. Navzdory své šířce si ale zachovává všechny skvělé vlastnosti mezi něž patří 4kW příkon a chytré funkce , které zajistí, že vám vaření půjde od ruky.


Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby. Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Senzor fryingSenzor udržuje požadovanou teplotu při pečení stále na stejné úrovni aby se jídlo nepřipálilo. Samotná deska horká není, takže se nemusíte obávat rizika spálení.


Siemens indukční deska

Díky indukční varné desce iQ3se smažícím senzorem FryingSensor již nemusíte kontrolovat, zda se jídlo nepřipaluje, senzor průbě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky