pondělí 12. února 2018

Prodám kávovar

Kávovar je originálně zabalen. Aulika HSC je automatické espresso určené pro profesionální využití, o čemž svědčí nejen 15barové čerpadlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Alzy s platnou zárukou.


Prodávám z důvodu nevhodného typu kávovaru, nevyhovuje mi. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů automatický kávovar.

Možnost přípravy nebo šálku kávy najednou. Regulace množství a síly kafe. Osobní převzetí v Praze. Praha coffee Machine coffee make. Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj.


Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary, kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv. Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje.


Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Uplně funkční,stav je dobrý.


Vašeho espressa v černém provedení. Kč Detail JURA IMPRESSA E8. Nová JURA E- kávovar plný inovací připraví krémové cappuccino i latte stiskem tlačítka. NIVONA kávovary - specializovaný eshop.


Dáváme důraz na kvalitní servis a poradenství a veškerou svou energii věnujeme prodeji těchto automatických kávovarů. Prodám autobus Temsa Safari RD1 r. Palux, typ VI (Německo), na elektřinu. Po renovaci, vyčištěný, funkční. Včetně porcelánové konvice. Kdysi byl využívaný v cukrárně.


Dle dobového reklamního letáku (není součástí prodeje) uvaří šálků kávy za minut. Cena 690kc,vzhledem k vysi postovneho radeji osobni odber, ale po domluve i zaslu. Jde o plně automatický kávovar , který je vhodný do silného provozu nebo na velké akce.


Součástí kávovaru jsou i filtry na vodu.

V mé nabídce repasovaných kávovarů tedy najdete pouze a jenom ty značky a modely, o kterých ze zkušenosti vím, že jsou spolehlivé a které dokáží sloužit ještě několik dalších let. Profesionální designově skvostný, luxusní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky