čtvrtek 22. února 2018

Daewoo mikrovlnka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nemáte čas na zdlouhavé ohřívání jídla pro vás či celou vaši rodinu?


Potom ve vaší kuchyni nesmí chybět výkonná mikrovlnná trouba, která ušetří váš čas a dopřeje vám teplý pokrm během chvilky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Spolehlivá mikrovlnná trouba dnes patří do výbavy prakticky každé domácnosti.

Tato mikrovlnka umí všechny potřebné základní funkce a ty jsou navíc vypracovány do dokonalosti. Pokrmy ohřívá velmi rychle a rovnoměrně. K dispozici je pět stupňů výkonu.


V případě nečinnosti se sama přepne do úsporného režimu, takže má nulovou spotřebu. Aktivuje se opět automaticky, otevřením dvířek, které je velmi snadné, a to díky velkému a pohodlnému. Automtické pračky s technologií přímého pohonu Direct Drive a Nano-Silver aktivátorem. Klasická mikrovlnná trouba, která vám nabídne spolehlivost, univerzální vzhle standardní funkce a jednoduché ovládání.


Vďaka systému ohrevu CRS ohrejete potraviny rovnomerne a rýchlo. Pre rýchly ohrev stlačíte jednoducho tlačidlo. Zvolený automatický program sám nastaví parametre ohrevu.


Rozmrazovať potraviny môžete podľa váhy alebo času. Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov. Interiér mikrovlnky je z. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vďaka jednoduchému digitálnemu ovládaniu zvládnete nastaviť rôznych stupňov výkonu aj programov určených na automatické varenie. Výkon mikrovlnné trouby činí 8W.

Lze ho regulovat podle potřeby celkem na stupních. Potraviny můžete rozmrazovat podle hmotnosti – během tohoto procesu budete informováni o průběhu a ukončení zvukovým signálem. Vážení zákazníci, od 14. Daewoo KOR 6S20W od 4€ - Heureka.


Cast Iron skillets, griddles and pots. Dvacetilitrový objem s průměrem otočného talíře okolo centimetrů postačí spíše pro jednotlivce a méně početnou rodinu. Spoľahlivá mikrovlnná rúra dnes patrí do výbavy prakticky každej domácnosti.


Pokud hledáte retrodesignový přístroj do své. Mikrovlnný výkon môžete regulovať v úrovniach až do 8W. Uživatel tak může mikrovlnce „přikázat“, aby se se zapnula v určitém momentu nebo se zpožděním, dále si může hlasově zvolit intenzitu ohřevu i předvolený program například pro přípravu popcornu.


Pro rychlý ohřev zmáčknete jednoduše tlačítko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky