pátek 22. února 2019

Smeták s gumovými štětinami

Kartáč s gumovými štětinami nevíří prach a můžete jej. Unsubscribe from VMD drogerie, parfumerie VMD drogerie, parfumerie? Gumový smeták s kulatými gumovými štětinami a gumovou stěrkou. Barevné provedení zeleno-černé.


Vhodné pro zametání vlasů a zvířecích chlupů. Guma zabraňuje nepříjemnému působení statické elektřiny.

Dalšími pomocníky, bez nichž si asi úklid nepředstavíme, jsou košťata a smetáky. A i ty procházejí modernizací. Na trhu se tak objevil například nový nástupce obyčejného koštěte“ - smeták s gumovými štětinami. V a ploché, které jsou 2x efektivnější, než klasické kulaté štětiny.


Hlava je flexibilní (možno ohnout do úhlů) a omyvatelná. Hlava smetáku je ohybatelná a omyvatelná. Teleskopická tyč se uzpůsobí vám vyhovující výšce a. Klasický smeták s gumovými štětinami pro snadný úklid i mokrých ploch, navíc s nastavitelnou délkou hole v rozmezí 73–1cm.


Hodí se nejen při domácím úklidu, ale i do pracovního prostředí, zejména v kadeřnictví nebo saunách.

Příjde mi,že klasický smeták se štětinami zametá lépe. S tímto gumovým nevymetu rohy. Jednoduše řečeno,raději sáhnu po klasickém smetáku se štětinami.


Buď bude stát v koutě anebo si k němu najdu cestu. Je tato recenze užitečná? Lopatka s gumovou lištou. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Značka Spontex již více než let přináší produkty vysoké kvality určené pro každodenní péči o domácnost, jako jsou mopy, smetáky, houbičky atd.


Doma i venku, na mokro i na sucho: Tento smeták s gumovými štětinami vyčistí podlahy všech typů – od dlaždic přes lamino až po koberce. Spolehlivě odstraňuje nečistoty, jako jsou vlasy, prach nebo i listí. Dá se jednoduše čistit pod tekoucí vodou a – díky trojdílné násadě – se následně zase jednoduše složí a. Uklidí jakoukoliv nečistotu. Smetáky a košťata Vileda za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě BALshop.


Doprava do hodin, nad 25Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od 4Kč. Dobrý den metě v nabídce smeták s gumovými štětinami. Chcete letos jíst zdravěji? Inovovali jsme pro vás naše menu!


MSC rybu s kořeněnými tomaty, severskými obilninami a rostlinným jogurtem.

Kombinuje se s černou tyčí dlouhou 130cm s německým závitem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Smeták HAIR s gumovými štětinami a teleskop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky