pátek 8. února 2019

Rychlovarná konvice siemens

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Díky této konvici bude mít Váš oblíbený nápoj vždy tu správnou chuť. Jedná se o digitální konvici, která umožní nastavit ideální teplotu (- 1° C) pro různé druhy horkých nápojů. Navíc je vybavená bezpečností aretací víka a automaticky se vypne, jakmile je víko během provozu otevřeno.


Nechybí ani funkce udržení teploty a nastavení požadované teploty. Nechybí vyjímatelný, omyvatelný filtr proti vodnímu kameni.

Disponuje oboustranným vodoznakem, ergonomicky tvarovanou rukojetí a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Víko je opatřené bezpečnostním zámkem a nechybí ani ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody a světelná indikace provozu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Rychlovarné konvice Bosch na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Recenzie, Skúsenosti a Test ⭐ poradia, ako vybrať lacné, kvalitné a overené produkty. Len v máloktorej kuchyni sa.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Automatické vypnutí a ochrana proti přehřátí pro bezpečné používání. Otočný 3° podstavec, vyjímatelný filtr a ergonomická rukojeť pro lepší úchop. W Příkon Označuje maximální příkon spotřebiče z elektrické sítě (udává se ve wattech).


Příkon je násobkem napětí spotřebiče (zpravidla 2V) a jeho proudovým odběrem v ampérech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Siemens konvice najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Objem l Díky objemu l můžete pohodlně uvařit čaj pro celou rodinu. Velký vodoznak umožní snadno kontrolovat množství vody v konvici. Nádoba konvice je vyrobena z kvalitní nerezové oceli.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.

Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Teplotu vody nastavíte pouhým sklouznutím prstu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Porovnání cen rychlovarna konvice cervena siemens , srovnání cen rychlovarna konvice cervena siemens na portálu HLEDEJCENY.


Konvice o objemu l (šálků) s čistým a jemným retro designem v hravém stylu 50. Udělá výjimečným každý moment, kdy ji použijete, od snídaně po odpolední čaj, přes rychlou svačinku po klidný večerní relax. Porovnání cen varne konvice siemens nerezove, srovnání cen varne konvice siemens nerezove na portálu HLEDEJCENY. I obyčejná konvice může být elegantní.


Dostatečná kapacita litru obslouží pohodlně celou rodinu, nebo příjemnou návštěvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky