úterý 5. února 2019

Elektrická škrabka

Elektrická škrabka se dá použít pro mnoho různých úkonů. Je velmi univerzální: Škrabka totiž má nástavce různých rozměrů, které si vybíráte pro konkrétní práci. Automatické škrabky na brambory.


EDI zrychlí váš ranní boj s námrazou a ledem na čelním skle. Díky rotujícímu disku a šesti robustním plastovým lopatkám odstraní bez námahy i odolný led. Postačí jemný tlak shora, kterým roztočíte disk a zbavíte auto ledu jako mávnutím kouzelného proutku. Máme pro Vás jedinečný kuchyňský pomocník!


Stroj na škrabání brambor - elektrická škrabka na brambory - je ideální do každé kuchyně, pohodlně oškrabe brambory jakéhokoli druhu a stáří. Pokud si u nás objednáte elektrickou škrabku na brambory, odpadne. Ergonomicky tvarovaná rukojeť z tvrdého plastu a gumy. Tento nástroj zahrieva a odstraňuje tvrdohlavý ľad rýchlo a ľahko, vyčistenie okien automobilov v zimnom o. Rychlá výměna břitu pouhým vysunutím a nasazením nového. Ideální pro čištění oken, sklokeram.


Brusky a elektrické pilníky na paty skladem. SCHOLL, Sencor, AEG a dalších. Táto elektrická škrabka má výkonný 2W motor, ktorý vám v kombinácii s tromi stupňami rýchlosti umožňuje rýchlo a ľahko vykonávať únavnú a časovo náročnú prácu. Pro ruční zhotovení drážek ve zdivu Ytong slouží škrabka , která se postará o přesnou a rychlou přípravu pro rozvody. Ytong má protiskluzovou úptavu tak, aby se s ní co.


Pomocí rotujícího kotouče se šesti plastovými čepelemi odstraní bateriová škrabka bez námahy jedním tahem i odolnější vrstvy ledu na sklech vašeho vozu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jako první nás zarazilo samotné balení.


Sešitový návod je sice přibalen, ale kdo neumí německy. Krátce používaná nerezová škrabka na brambory. Korundová vrstva nenese známky poškození. Používaná roky po výměně gufera, řemenic, řemenů.


Poškozená vrstva korundu. Nová vrstva stojí cca 12. Vyberte si více než z 250. V, takže se nemusíte bát, že ji nezprovozníte.


Elektrická škrabka

Po nahřátí jen přejeďte přes sklo a uvidíte, že led a zmrazky rychle ustoupí. Pokud je KÄRCHER EDI zapnutý v pohotovostním provozu, postačí lehký tlak shora, aby se kotouč začal točit – a hned se led uvolňuje prakticky sám od sebe. Odpadne vám s ňou zdĺhavá manuálna práca a budete mať dostatok čase na ostatné povinnosti. Nalejte 2-hrnčeky vody, vložte potrebné množstvo zemiakov a prístroj zapnite.


Už nebudete musieť šúpať zemiaky a koreňovú zeleninu ručne. Len 199€ za sen každej domácej gazdinky - elektrickú škrabku na zemiaky spolu aj s poštovným. Dejte sbohem zdlouhavému škrábání zamrzlých oken! Vynikajúca pre ľahké čistenie zemiakov, zeleniny a pod.


Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky