čtvrtek 7. února 2019

Kořenky závěsné

Vyberte si kořenky do kuchyně. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek. Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné , nebo umístěné v boxu do šuplíku. Kořenky a mlýnky Kořenky a mlýnky.


Mlýnky na koření, sůl a pepř a slánky a pepřenky neslouží jen k tomu, aby naše pokrmy dokonale dochutily. Ony se totiž v kuchyni také pěkně vyjímají.

Když je naplníte barevným kořením, dodají va. Vynikající pro uložení až tří různých druhů koření. Umístěte mimo dlouhodobý vliv tepla nebo páry. Před prvním použitím důkladně umyjte a osušte, čistěte běžnými čisticími prostředky. Při silném znečištění nechte odmočit, vhodné do myčky.


Klasické i moderní kořenky vyrobené z odolného skla a nerezavějící oceli nebo plastu včetně unikátních násypek pro sáčky s kořením. Dodá mu dokonalou chuť a nezaměnitelnou lákavou vůni. V praktických mlýncích a kořenkách si každé koření, sůl i sušené bylinky uchovají.


Závěsné systémy šetří místo nejen v malých kuchyních.

Máte malou kuchyň, nebo jen máte rádi vše po ruce? Abyste nemuseli vše lovit ze skříněk a šuplíků, je tu pro vás skvělá vychytávka – závěsný systém. Pojďte se jí podívat na háček.


V naší nabídce najdete kuchyňské poličky klasické i rohové, kořenkové poličky, kořenky , odkapávače, držáky skleniček závěsné i pod linku, odkládací podložky pod hrnce i plech, stojany na vinné lahve, stojánky na kořenky , držáky a nosiče papírových utěrek. Náš závěsný systém do kuchyně nabízí neomezené. Využijte místo v kuchyni do posledního centimetru pomocí našich inovativních a víceúčelových nástěnných úložných prostor. Máme závěsné tyče, háčky, nádoby, police i poličky na kořenky , stačí si jen vybrat. A to všechno za skvělé ceny!


Praktickým řešením pro uskladnění Vašeho koření jsou kořenky. Na co byste však neměli zapomenout? Pokud si u nás pořídíte celou sadu.


Na násypky, díky kterým bezpečně dostanete koření dovnitř kořenky , aniž byste znečistili její okolí nebo se například nadýchali pepře. Stále více oblíbenými se také stávají kořenky v otočném stojánku, které jsou nejen praktickou pomůckou, ale také stylovým doplňkem. Organizace v kuchyni je nejlepší předpoklad k dobrému a chutnému jídlu, proto si neváhejte vybrat správné kořenky.


Doba dodání: dostupný do dnů. Samolepka modrá na kořenky jahůdky ks 25x14cm je skvělým pomocníkem v každé moderní kuchyni. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Do moderních kuchyní se v posledních letech čím dál častěji prosazují nerezové a drátěné závěsné systémy.

A dají se využít i jako poličky na kořenky. Jejich výhodou je snadná údržba, působivý vzhled a variabilita umístění. Ani nepotřebují moc prostoru. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky