středa 20. února 2019

Prkno na vodu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


SUP – Stand Up Paddle - pádlování ve stoje. Nafukovací prkno , podobné tomu surfovému.

Po nafouknutí je prkno velmi tvrdé, ale lehké. Položíte jej na vodu , stoupnete na něj a pádlujete. Prkno se po té vyfoukne, smotá, pádlo rozloží a celé se to vejde do batohu. Na paddleboardech se dají sjíždět i vlny na moři. Představte si létající prkno poháněné proudem tryskající vody.


Všechno a ještě mnohem víc vám. Stačí si stoupnout na prkno a nechat se unášet proudem nebo zabrat a pomocí pádla se probojovat divokou řekou. Jakmile se unaví, jednoduše si na prkno lehne, nohy smočí do vody a bude si užívat pohodu.

Jízda na paddleboardu je zábava! Co by měl každý před plavou vědět? Rezervace je nutná alespoň dní předem. Sezóna probíhá od května do září. Zážitek je pro jednu osobu a trvá zhruba jednu hodinu.


Tak si je sami vyvinuli. Podobné to bylo se speciálními dráty, hliníkem nebo karbonem, který vydrží slunce a slanou vodu (a prudké změny teplot). Pojďme se na nevšední surfové prkno podívat blíž.


Váží asi osmnáct kilogramů a plovák i zážehový motor jsou vyvinuté přímo na míru tomuto sportu. Německé prkno MXP-stojí výkonově někde uprostřed. Srdcem MXP-je 5kW elektrický motor spojený s malým šroubem na zádi. Energii elektromotoru dodává li-ion baterie ukrytá ve vodotěsném pouzdře. Pochopitelně pořízení prkna s vybavením něco stojí, na druhou stranu to může být výrazně méně, než předpokládáš.


Důkazem je výše zmíněná značka nafukovacích paddleboardů Sup Ocean. Jestli tak stále přemýšlíš nad tím, jak si letos užiješ vodu , zbytečně neváhej. Stačí naskočit na prkno , vzít si pádlo a. Paddleboardy z naší nabídky jsou vyrobeny z odolných materiálů.

Mají stabilní konstrukci, takže jsou vhodné pro zábavné cestování na vodních plochách, prozkoumávání zátok, zvýšení tělesné kondice a posílení celého těla. Napoprvé sebou asi plácne párkrát do vody, chce to nejdřív vychytat správný grif, ale osvěžení přijde v létě vhod. Sveze se na vodním vleku, na kterém může vyzkoušet otočky, jumpy i. Samonosné nádrže na dešťovou vodu usazujte do země, kde nenajdete spodní vodu ani jílovitou nebo písčitou půdu. Dvouplášťovým nádržím na dešťovou vodu spodní voda a jílovitá nebo písčitá půda nevadí, takže pokud se u vás nachází, není problém tam nádrž usadit. Nádrže na dešťovou vodu k obetonování.


Jetsurf je surfové prkno se spalovacím motorem, který se nachází v uhlíkovém těle. Jednoválcový dvoutaktní motor pak pohání turbínu. Kolik má v současné době Jetsurf různých verzí a čím se od sebe liší? This feature is not available right now.


Please try again later. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plastové designové nádrže na vodu slouží také jako dokorativní prvek na zahradě.


Prkénko na krájení, motiv Bamboo fibre vyrobené z FSC certifikovaného bambusu vhodného také do myčky. Krájecí deska od značky KESPER má prakticky vyřezané drážky pro odvod tekutin z krájené potraviny. Vážení zákazníci, i v této těžké situaci jsme nadále s vámi.


Zavedli jsme však omezení, která chrání nás i vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky