středa 6. února 2019

Lišta pod dveře

Vysoce kvalitní nylonové štětiny zaručují dokonalé těsnění. I sebelépe utěsněné dveře lze ještě vylepšit. Jedinečným těsněním, které přiléhá až k podlaze a přitom nebrání snadnému pohybu dveří, jsou těsnící lišty v podobě kartáčku. Jednak plní funkci utěsnění vchodových dveří do domu či bytu a zabraňují pronikání průvanu či pachů do interiéru, a jednak se.


Lišty pod dveře jsou ochranou před průvanem, chladem a prachem.

Jsou hodné pro hladké i mírně nerovné podlahy. Nabízíme Vám lišty pod dveře s kartáči v barvě bílé a různých odstínech dřeva o délce 1cm. Pevná lakovaná hliníková lišta utěsní otvor pode dveřmi a ochrání váš obývací pokoj před nepříjemným studeným průvanem. Odolné samolepicí kartáčové lišty pod dveře chrání před průvanem, chladem a prachem.


Můžete si tak vybrat dle barvy dveří a nenarušit tak design místnosti. Specialitou je dvojitá lišta pod dveře , která je nelepicí a pod dveře se pouze zasune. Je vhodná pro hladké podlahy a utěsní větší mezery až do mm.


Vyřešte problém těsnění pod vraty a dveřmi.

Nabízíme ucelený sortiment těsnících kartáčů na dveře a vrata. V naší nabídce naleznete interiérové dveřní kartáče s možnostmi uchycení z boku či zespod dveří. S připevněním pomocí vrutů či oboustranné samolepící pásky.


Těsnící lišta pod dveře s kartáčem transparentní: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Samolepicí lišty bez nutnosti použití šro. Těsnění a kartáčové lišty pro dveře , OKNODÍLY. Provozovatel webu ČESKÝ SERVIS OKEN A DVEŘÍ, s. Kartáčová lišta na ochranu proti průvanu byla vytvořena pro místnosti, ve kterých jsou položené koberce s dlouhým vlasem.


Snadno ji přichytíte ke křídlu. Oboustranné dveřní těsnící lišty slouží k utěsnění prostoru mezi dveřmi a podlahou, jinými slovy slouží jako těsnění pod dveře a chrání tak před průvanem, chladem, teplem (klimatizovaná místnost), hlukem, prachem, pachem, lezoucím hmyzem a podobně. Bude determinováno Doručení.


Produkt byl úspěšně př. Dveře se otevírají do místnosti s tmavou podlahou (viz obrázek v pravém dolním rohu). V případě dveří s falcovou (polodrážkovou) konstrukcí musí být střed přechodu podlah (přechodové lišty) vytažen mm do této místnosti.


Pak se přechodová lišta při zavřených dveřích skryje pod dveřní křídlo. Spodní těsnění a stírací lišty.

Lišta pod dveře na koberce, hnědá: doručení domů nebo na prodejnu. Těsnicí lišty na spodní hranu dveří. Omezují průvan a odtraňují nečistoty pod křídlem dveří. Z důvodu mimořádné situace není možné vyřizovat objednávky na nábytkové kování do odvolání!


Podložky pod dveře – plyšové těsnění. Celkem zajímavá forma těsnění, kterou lze také zařadit do kategorie podobného řešení jako je lišta na dveře. Zde však mluvíme o celkem unikátní variantě z plyše, která se na dveře nasune z boční části. Jedná se o takzvané dvojité těsnění pod dveře , které zajistí. Titulní stránka Železářství Okenní a dveřní těsnění lišta pod dveře těsn.


MAKO lišta pod dveře těsn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky