úterý 19. února 2019

Láhev lock&lock

Tento materiál se vyznačuje vysokou průhledností, odolností, a samozřejmě zdravotní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Polovinu citronu jednoduše vymačkáte pomocí hrotu do láhve a uzavřete odjímatelným dílem. PE, silikonového těsnění, praktické poutkopři nárazu, spadnutí na zem by.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Design lahve je promyšlen do nejmenšího detailu. Ergonomický tvar lahve skvěle sedne do ruky.


Vzduchotěsný uzávěr lahve dokonale těsní a láhev pevně uzavře. Je vyrobená z nové slitiny pryskyřice zvané Tritan. Odklápěcí víčko se silikonovým těsněním izoluje od okolních nečistot a bakterií. Vyrobená z Tritanu, který se vyznačuje vysokou průhledností, odolností, a samozřejmě zdravotní nezávadností. Součástí láhve je praktické poutko.


Má ideální velikost, bez problémů se vejde do každé tašky či kabelky a vodu tak můžete mít stále při sobě. Ucho je uvnitř opatřeno silikonovou úpravou. Kč, od výrobce LOCKLOCK jehož aktuální dostupnost je skladem! Všestranné použití- camping, výlety, zimní sporty, kolo, běh, brusle, aerobic atd.


Láhve mají ergonomický tvar, víčko s uzávěrem, praktické poutko a jsou vzduchotěsné a voděodol. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. It also has an appealing design.


Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 1Kč s rychlým doručením. Kolik tekutin vypijete během dne? Díky malé velikosti a objemu 5ml se vleze do každé tašky či kabelky a vodu tak můžete mít stále při sobě.


Nápoje v láhvi lze chladit v ledničce. Sportovní láhev , skvěle padne do ruky. Lock Lock Doza 460ml - HPL814T. Je ideální pro turistiku, cyklistiku a jiné sportovní vyžití, lehká.


Láhev lock&lock

Elegantní láhev s šikovným a funkčním tvarem padnoucí do každé ruky. Láhev na pití LOCK LOCK 500ml zelená. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. See all the product information.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Tefal SQUEEZE měkká láhev 0. Díky barevné plastové láhvi na vodu lock budete mít o množství vypitých tekutin přehled. Malá velikost s objemem 5ml s víčkem se totiž vleze do každé tašky či kabelky a vodu tak můžete mít stále při sobě. Pitný režim je zákla proto by neměla chybět v batohu vašeho studenta ani kvalitní láhev na tekutiny.


Porovnávač cien a tovaru na pricemania. V kategórii Láhve môžete nájsť inšpiráciu aj vy. Pozrieť sa na názory návštevníkov čo už produkt od spoľahlivého výrobcu LockLock.


Cena 1Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká. LÁHEV NA VODU LOCKLOCK BISFREE 500ML, MODRÁ. Chcete doručit zboží do Česka?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky