pátek 22. února 2019

Odpadkový koš tescoma

Odpadkový koš CLEAN KIT l, šedý. Akce Video 5Kč (vč. DPH) 3Kč (vč. DPH) Skladem - Koupit Přidat k oblíbeným. Tieto stránky používajú súbory cookie.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Samozatvárací poklop vo veku koša je vynikajúci na vhadzovanie malých odpadkov, pre vkladanie veľkých odpadkov možno celé veko otvoriť. S háčikom na zavesenie zmetáka a lopatky na zadnej strane koša.

Samozavírací poklop ve víku koše je vynikající pro vhazování malých odpadků, pro vkládání velkých odpadků lze celé víko otevřít. S háčkem pro zavěšení smetáčku a lopatky na zadní stranu koše. Smetáček s roztřepenými konc. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Určeno pro zavěšení odpadkového koše CLEAN KIT na zeď nebo dvířka kuchyňské linky.


Montáž na zeď: Vrtákem mm vyvrtejte do zdi otvory, zasuňte přiložené hmoždinky a držák přišroubujte přiloženými delšími vruty. Koš na odpadky UH DUST litrů. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné pro sáčky o objemu cca l.

Tescoma CLEAN KIT odpadkový koš l. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov.


Kompletná ponuka produktov z kategórie odpadkové koše ponúkaná pod značkou tescoma , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu. Zlacnené produkty v kategórii odpadkové koše sú označené modrým štítkom.


My vsázíme hlavně na ověřenou českou klasiku v podobě plastových košů, které jsou snadno omyvatelné a vynikají dlouhou životností. Otevírají se nášlapem a často se s nimi setkáte například v čekárnách lékařů. Kompletní informace o produktech značky TESCOMA - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Produkty TESCOMA na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Koš má nášlapný systém na otevírání víka pro hygienickou.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vynikající pro odkládání odpadků na kuchyňské lince. Fotogalerie odpadkových košů do domácí kanceláře.


Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?

Potřebujete mít na kuchyňské lince neustále uklizeno? Praktický odpadkový koš TESCOMA CLEAN KIT vám přijde vhod a navíc vám nebude vadit při práci, jelikož jej můžete jednoduše pověsit na horní hranu dvířek kuchyňské linky, přímo pod okraj pracovní desky. Samozatváracie poklop vo víku koša je vynikajúca pre vhadzovanie malých odpadkov, pre vkladanie veľkých odpadkov možno celé veko otvoriť. Vhodné pro sáčky o objemu cca l. Doprava zdarma od 9Kč.


Jeho součástí jsou totiž také šikovný smetáček a lopatka i praktický podstavec. Bezdotykový odpadkový koš l, s vnitřní plastovou nádobou. Koše na recyklovaný odpad Tomasucci Pillar. Internetový obchod Časžít splní téměř jakékoliv vaše přání a kvalitním produktem to začíná. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to.


Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma odpadkový koš najdete na Skrz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky