středa 6. února 2019

Kanystr na vodu s kohoutkem

Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem litrů. Skladem i další kanystry s kohoutem. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.


Osobní odběr nebo odeslání. Kanystry mají potravinářský atest.

Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Skládací kanystr na vodu , Folding Water Carrier od značky Easy Camp, se výborně hodí do kempu a na cesty. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm.


Vlastnosti: Materiál: plast Rozměry: objem l, 17x40xcm. Kč, pouze na ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky kte.


Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet.

Kč 2Kč bez DPH 2Kč 2Kč bez DPH ks. Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Sudy a kanystry jsou vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) s ochranou proti UV záření.


Sud na dešťovou vodu 1l PH. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. Vhodný pro uchovávání pitné vody. Tento produkt není možné aktuálně obje.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vhodný na potraviny, jako sud na kvašenou šťávu, na burčák apod. Velkou předností je výpustní kohoutek. K č bez DPH 27Kč s DPH.


V nabídce naleznete kanystry na vodu na 1a litrů. Pevně věříme,že ať už klasicky kanystr na vodu nebo kanystr na vodu s kohoutkem si vybere každý Doporučujeme také další kategorie jako např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek. Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek.

Hledáte kanystr na vodu s kohoutkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. ALLTRUCKER Firma ALLTRUCKER nabízí autodoplňky, elektro příslušenství a řadu dalších. V sortimentu firmy najdeme například plastové varné konvice se zapojením do autozapalovače, DIN rámečky vhodné pro radiostanice, koženkové autokoberce, kanystry na vodu s kohoutkem , zásuvky, ventilátory a kabely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky