středa 20. února 2019

Indukční deska candy

Indukční deska candy

Free Shipping Available. Check Out candi on eBay. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for candi and barbie. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Vybavte vaší kuchyni moderním spotřebičem CIB633CTP od společnosti Candy. Tato vestavná indukční deska se sklokeramickým povrchem nabídne potřebný prostor i komfort při každém vaření. Disponuje indukčními zónami (z toho jsou Flexi zóny). Nebude tak žádný problém s přípravou jídla ve větších hrncích. Candy CTP644C disponuje funkcí Booster pro každou varnou zónu, dětskou pojistkou a bezpečnostním automatickým vypnutím v případě dlouhodobé nečinnosti.


Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují. Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty.


Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. V případě indukční varné desky Candy CDI je třeba přimhouřit v některých ohledech oko. Týká se to lehce nižšího výkonu a chybějících funkcí. Pro běžné vaření je ale tato deska zcela dostačující, záleží spíše na vás, jaké funkce a jak vysoký výkon od vaší budoucí varné desky vyžadujete. Díky svému jednoduchému modernímu designu a elegantnímu provedení bude skvěle hodit do každé kuchyně.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. S dvěma plotýnkami hravě zvládnete připravit celý oběd. Indukční varná deska Candy CI642C černá za akční cenu. Díky indukci to navíc bude rychle. Její největší slabinou je trochu slabší výkon a chybějící funkce sloučení varných ploch, to je ovšem daň za nízké pořizovací náklady, se kterou je třeba počítat.


Na takto levný model naopak. Dotykové ovládání, časovač a booster pro extra vysoký výkon. Vařte moderně a efektivně s indukční varnou deskou, která patří mezi nejbezpečnější pomocníky při přípravě pokrmů. Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla. Přípravu oblíbených pokrmů vám usnadní a urychlí indukční varná deska Candy CI642C.


Vaření na indukční desce je tedy nejen efektivní, ale i energeticky nenáročné. Díky uživatelsky přívětivému ovládacímu panelu s dotykovým ovládáním je možné na spotřebiči flexibilně nastavovat výkon a dostupné funkce. Centrální panel v přední části dovoluje nastavit všechny varné zóny najednou. Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby.


Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Funkce Power Management umožňuje nastavení příkonu desky. K dispozici je dotykové ovládání, umístěné v přední části. Varná deska nabízí praktický ukazatel zbytkového tepla i časovač.


Varné zóny umožňují okamžité zvýšení výkonu prostřednictvím funkce. Desku je možné ovládat z pohodlí sedačky. Deska má indukční varné zóny, dvě z nich jsou spojené do jedné flexi zóny. Nechybí funkce Boost, časovač a ukazatel zbytkového tepla.


Pro bezpečnost je ve výbavě i dětská pojistka. Varnou desku Candy CIB633CTP ovládáte dotykovým ovládáním. Popis produktu Moderní a elegantní provedení. V elegantním černém provedení a jednoduchém moderním designu s broušenými hranami se bude vyjímat i ve vaší kuchyni.


Senzorová indukční varná deska Domino se dvěmi varnými zónami. Pochlubit se může například přehledným dotykovým ovládáním, digitálními ukazateli, časovačem nebo funkcemi detekce nádobí a Autostop pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky