pátek 1. února 2019

Fondue na maso

Sada na fondue obsahuje vidličky z nerez oceli s barevným plastovým zakončením. Snáze tak rozpoznáte, komu patří která vidlička. TimeLife Set na fondue keramika součástí najde využití nejen při rodinných oslavách, ale i romantických večerech ve dvou.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Krevety smícháme s předem rozetřenou chilii pastou s olivovým olejem.

Litr oleje (výborný je slunečnicový a řepkový) nalijte do hrnce a dejte ohřát na plotnu. Měl by být opravdu vřelý. Potom ho velice opatrně přelijte do kovové nádoby na fondue. A ihned pod ním zapalte pastu nebo hořák, aby se zbytečně nechladil.


Podle typu si můžete doma připravit masové fondue , případně fondue z čokolády nebo sýrové fondue. Výrobním materiálem je převážně keramika, nerez a sklo. Sady na fondue pro každou příležitost.

Cestování a zájem o poznávání nových zemí stále vzrůstá. Lidé se zajímají nejen o země samotné, ale také o národní zvyklosti, způsob života a samozřejmě také o různé druhy nabízených pokrmů. Nádoba na fondue se vyrábí nejčastěji z nerezu či oceli.


Každý materiál je však vhodný na jiné typy fondue. Litina a nerez Jsou vhodné pro přípravu masového a rybího fondue. Maso můžete osmažit v rozehřátém oleji nebo ho připravit ve vývaru. Výhodou je, že nerezovou a litinovou nádobu s obsahem můžete dát. Hrnec na fondue vytřeme stroužkem česneku, vložíme strouhaný sýr a podlijeme asi dl vína.


Za stálého míchání pomalu zahříváme a rozpouštíme sýr. Jakmile se sýr rozpustí, podléváme vínem, abychom dostali nakonec hustější omáčku. Nespěcháme, trvá to asi půl hodiny, záleží na sýru.


Mezitím se společností konverzujeme, popíjíme víno. Užijte si příjemné chvíle s Vašemi nejbližšími. Fondue na maso , sýr nebo čokoládu. Pro snadné stolování jsou určeny speciální fondue vidličky i mističky.


Maso na fondu recepty, které budete milovat.

Připravte si doma lahodné masové fondue s omáčkami a dipy dle vaší chuti. Vyzkoušejte jedinečný desert z vaší oblíbené čokolády nebo si pochutnejte na krémovém sýru s křupavým pečivem. Nalezeno: 2produktů. BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Onion. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.


Připravené přísady rozdělíme podle druhů do mís. Olej rozpálíme na sporáku v kotlíku na fondue a postavíme na stůl na ohřívač. Stolovníci si sami na vidličce frituj. Celý sortiment Maso a ryby. Vepřové šunky Drůbeží šunky Hovězí šunky Další 3. Salámy v celku Měkké salámy Trvanlivé salámy Další 2. Pro snadnou přípravu masových fondue se nejlépe hodí kuřecí či libové vepřové maso.


Nakrájíme je na kostky a předem je orestujeme na oleji nebo ovaříme. Masové kousky pak nabodáváme na jehlice a máčíme v rozpuštěném sýru nebo v různých omáčkách. Misky umístěné na otočném kruhu, které si naplníte různými omáčkami nebo dresinkem, vám umožní si dochutit maso , rybu či pečivo podle své chuti.


Přesuňte do nádoby na fondue a udržujte teplé. Nádobu s fondue postavte na stůl nad zapálený hořáček a nechte každého hosta, aby si napichoval na dlouhou vidličku kousky chleba a namáčel je v horkém fondue. NĚCO NAVÍC: Kvalita sýra výrazně ovlivní to, jaký vztah si k fondue vytvoříte.


Ať už milujete čokoládové nebo sýrové fondue , na FAVI. Sady pro nebo více osob, se kterými si vychutnáte váš oblíbený recept na fondue , kdykoliv budete chtít. Už se vám sbíhají sliny?


Dnes bereme fondue spíše jako labužnickou událost a zpestření při posezení s přáteli. Receptů je nepřeberné množství, vedle klasického sýrového fondue můžete fritovat maso , ryby, zeleninu a pak je namáčet do omáček nebo připravit dětem na oslavu čokoládové fondue s mísou ovoce. Jako masa se používají různé druhy masa bez kostí, zejména velkých mořských ryb a také humři, garnely apod. Na rozdíl od masového fondue se však maso nefrituje, ale vnořuje do vroucího bujónu ve speciálních malých košících z kovu.


K fondue se podávají mimo bílé veky podobné remulády jako k masné fondue.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky