pátek 1. února 2019

Kovový sud na vodu

Sudy jsou vhodné pro ukládání kapalných nebo pevných nebezpečných látek. Kdo by prosím daroval zachovalý 2litorvý sud na zachytavani děštové vody. Káď ( sud ) 500l ECOTANK na dešťovou vodu zelený, 96Kč.


Renovovaná nádrž sloužila na dešťovou vodu (cena Kč), druhá. Mám na zahrádce kovový barel do kterého čerpám vodu ze studny a pak s ní. Plechové sudy s UN kódem pro neb.

Kovový sud se zátkou l, modrý. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu. Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l.


Kulatý podstavec pod sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Prosperplast Woodcan sud na dešťovou vodu 265l - hnědá. Plastový sud na dešťovou vodu 2l Woodcan s víkem hnědý má vzhled sudu inspirovaný tradičními dřevěnými sudy.


Nádrž sudu je opatřena horním otvorem s víkem a jedním otvorem se závitem pro připevnění.

Sud 220l na dešťovou vodu. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l (3) Přidat.


Sud na užitkovou vodu má ve spodní části. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Plastové sudy s výpustným kohoutem a šroubovacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem.


Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku. Pokud jsou pro vás nádrže na vodu příliš velké, využijte naši nabídku soudků. Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů.


Víko má zámek pro… 3900. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. Součástí je víko a koho.


V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.

Je k dispozici v pěti velikostech. Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Sud můžeme zvednout na podstavec.


Ve většině případů se jedná o modřínové dřevo. Dřevěný sud slouží také jako dekorace, jeho pořizovací cena je vyšší. Je často nahrazován plastovým sudem, který. Sud je vhodný na prepravu a skladovanie sypkých, pastovitých a tuhých látok.


Ražba na veku suda vyznačuje schválenie na prepravu podľa medzinárodných prepravných predpisov: IMDG-Code námorná doprava RID železničná doprava ADR cestná doprava Sud je vyrobený z oceľového pozinkovaného plechu. Plášť je zvarený a spevnený. Péče o sud na dešťovou vodu. I přesto, že si vyberete sud se silným pláštěm, nepodceňujte péči o něj.


Ačkoli kvalitní sudy vydrží UV záření i změnu teplot, na zimu sud vypusťte a ukliďte ho. Voda by v něm neměla zmrznout. Sud nestavte přímo na zem, ale využijte buď speciální podstavec, nebo alespoň cihly.


Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady. Sud kovový 2l ( na dešťovou vodu ). Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky