středa 27. února 2019

Nůž gerber bear grylls

Dnes zde pro vás mám recenzi na nůž , na který jste se mě velice dlouho ptali. Tady jsem se nějak rozjel. Je to můj první nůž od Beara, takže je to můj miláček. No, podívejte se a užijte si to.


Pokud ano, budu moc rád za. Doufám, že se video líbilo.

Fanoušci a sběratelé se dožadovali verze s hladkým ostřím. Hlavní přednosti nože: - čepel z uhlíkové oceli, hladké ostří - ergonomická tvarovaná rukojeť pokrytá texturovanou gumou pro co nejvyšší komfort. Pro survival vybavení platí jednoduchá poučka - lepší mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít! Přijďte si vyzkoušet nůž Ultimate Pro na vlastní kůži!


Přímo na jednu z prodejen. Ultimate Knife je survival nůž na jehož návrhu se podílel samotný Bear Grylls. Verze s kombinovaným ostřím z nerezové oceli 7Cr17MoV a perfektní rukojetí, která nabízí nekompromisní úchop.


Nůž je dodáván včetně praktického pouzdra, které v sobě ukrývá feritovou tyčinku a diamantový brousek. Veškeré informace o produktu.

Nože s pevnou čepelí, STVOŘEN PRO SURVIVAL - BEAR GRYLLS ULTIMATE PRO Další nůž , za kterým stojí bývalý příslušník britských speciálních jednotek SAS - Bear Grylls. Oproti původní verzi nože Ultimate je verze PRO o něco vyladěnější. VÝRAZNÝ DESIGN Oranžové zbarvení je pro nože ze série Bear Grylls již tradicí. Ergonomická, protiskluzová gumová rukojeť přináší pohodlnou a precizní manipulaci, přilnavost a pevný úchop za všech podmínek. Tím došlo k zlepšení již tak dobrých vlastností čepele.


Nůž navržený s maximálním ohledem na potřeby přežití je doslova napěchován inovacemi , které nelze nalézt v žádném jiném noži s pevnou čepelí. Nůž jsem si koupil s tím že vydrží hodně protože Bear Grylls prezentuje celou svoji edici jako nože a vybavení pro přežití ale zjistil jsem že je to přesně naopak, nenakrájíte si s tím ani chleba aby se nezlomil. Je to ideální nůž do přírody určený nejen pro skauty.


Order online at the expert! Includes Bear Grylls Priorities of Survival Pocket Guide. The ideal scouting knife in a compact, folding design.


Nůž je vhodný zejména pro ty, kteří chtějí kompaktní nůž s čepelí solidních rozměrů. The textured handle offers a comfortable grip, and the military-grade sheath contains a diamond knife sharpener. COMPACT SURVIVAL SECURITY Built on the same platform as the original, the updated Bear Grylls Sheath Folder replaces its gray areas with a sleek black, both on the handle and the blade. Hravě splní nároky náročnějších uživatelů, kteří chtějí mít po ruce spolehlivý a odolný nůž. Vyvážený minimalismus Minimalistický Paracord Fixed Blade je vhodný pro delší cesty do divočiny, kde se počítá každý gram.


Díky jeho výraznému zbarvení ho jen tak neztratíte a čepel z kvalitní oceli 7Cr17MoV bude dlouho sloužit. Součástí je nůž s čepelí z oceli 7Cr17MoV zajištěnou pojistkou lockback, pouzdro a kapesního průvodce ZÁSADY PŘEŽITÍ.

Gerber LMF II Infantry, Gerber Answer F. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit osobně, navštivte některou z našich kamenných prodejen. Jeho dostupnost najdete nad cenovkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky