úterý 19. února 2019

Nože na hoblovku

Pro velmi kvalitní a snadnou práci nabízíme prvotřídní hoblovací nože. Podívejte se na nabídku Pilanamarket. Pilové kotouče a listy, vrtáky a frézy - Pilana Market Nal.


Hoblovací nože dodává každý výrobce v jiném rozměru a systému upínání. Pokud si tedy nejste jisti výběrem vhodných hoblovacích nožů které potřebujete, neváhejte se na nás obrátit. Rádi a ochotně vám poradíme a případně i rychle dodáme.

Nože jsou vyměnitelné a některé se nechají i brousit, vše se dočtete v manuálu u každého konkrétního typu. Výška protahu a funkce. Nastavíte požadovaný úběr třísky, krycí lištou zakryjete. W Úhel až stupňů Více informací telefonicky, po dohodě.


Válec na hoblovku -32cm. Nože pro hoblovku Proma HP-1Inzerát byl odebran z oblíbených. H1Hřídel - válec hoblovky Inzerát byl odebran z oblíbených. Náhradní řemínek pro hoblovku POWERPLUS POWX204- hlavní řemínek od motoru k hoblovacímu válci, 5drážek5PJ605.


To by měli udělat v každé brusírně dřevonástrojů.

Nebo mají brusky ve větších dřevozpracujících firmách. Hlavně dávejte brousit vždy celou sadu, tak aby všechny nože měli stejné. Pro hoblovací nože jakékoliv délky. Nože delší než 2mm musí být přestaveny a broušeny ve dvou krocích.


Minimální šířka nožů mm. Prodám kuchyňské nože , s umělohmotnou rukojetí, s dřevěnou rukojetí. Dřevěné jsou v dobrém stavu. Umělohmotné jsou v zachovalém stavu.


Nože byly nedávno broušeny a už dlouho nepoužívány. Cena je za všechny dohromady. V případě zájmu prosím o SMS na uvedené číslo. Potřebujete novou nebo další hoblovku ? Nejste si jisti výběrem šíře hoblovacího válce, vhodným výkonem motoru nebo počtem nožů?


Vyznáme se v oboru a odborně vám. Jedna z nejkvalitnějších hoblovek s protahem na našem trhu pochází z dílny americké společnosti DEWALT. Jde o značku, která se u nás těší velké oblibě a nabízí špičkové stroje, nástroje a zařízení s vysokým výkonem a moderní výbavou.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu,. Takisto je v nožoch na prežitie často dutá rukoväť, do ktorej si môžete odložiť malé drobnosti (napríklad súpravu na šitie).

Nože na prežitie majú často na chrbtovej strane čepele pílku, ktorá sa v prírode môže hodiť. Ručně vyráběné kované nože na zakázku Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


PROMA HP25 dal som do nej silnejši motor Kw (MEZ Mohelnice), mašina ma natočenych asi motohodin. Dokupiť novy remeň na posuv a frči, stary je rozpraskany,dlhšie stála. Hoblovka s protahem, určená k rovinnému obrábění měkkého i tvrdého dřeva v podmínkách domácích dílen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky