středa 13. února 2019

Podložka pod trenažér

With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price. Straightforward expert advice from the comfort of your own home! Tato podložka pod trenažér ochrání vaši podlahu.


Pěnová podložka s protiskluzovou spodní vrstvou vám poskytne při tréninku výbornou stabilitu. Dlouhou životnost zaručuje odolná horní pěnová část. Kč Přidat do porovnání.

MPSje svými rozměry vhodná. Trenažéry inSPORTline - priamo od výrobcu. Doručenie do druhého dňa. Záruka rokov Servis u zákazníka. Podložka neklouže, pohlcuje vibrace a tlumí zvuk.


Kúpte trenažéry s garanciou spokojnosti. Univerzální oboustranná podložka určená pod těžké fitness stroje jako jsou rotopedy, běžecké pásy, lavice nebo činkové zóny. Je vhodná také jako plocha pro box a jiné indoorové sporty, využití najde v domácím i profesionálním prostředí.

Zadarmo doprava a montáž. Tovar privezieme, zmontujeme aj nastavíme. V našej ponuke záťažových podložiek nájdete podložky pre domáce využitie pod fitness stroje a tiež záťažové podložky pod profesionálne stroje do fitcentier a posilňovní.


Na výber máte z niekoľkých druhov rôznych farieb a prevedení. Záťažové podložky pod stroje sú jednoducho použitelné, skladné a protišmykové. Gumotextilní podložka pod posilovací stroje a trenažery velikost „XL“ 2x 110cm. Ochrání vaši podlahu i stroj.


Cyklotrenažéry) Hodnocení produktu:. Spolehlivě chrání podlahu a zamezuje přenosu hluku a vibrací způsobených jízdou. Tlumící podložku pod cvičební stroje ocení zejména ti z vás, kteří mají doma posilovnu a nechtějí si zničit podlahy. Tlumící podložky chrání podlahu před poškozením a vibracemi a použít je lze v domácích posilovnách i profi fitness centrech. Pod stroj je vždy v rámci dárku vybraná taková podložka , aby byla svými rozměry vhodná pod vybraný stroj či trenažér.


Další vlastností podložky je její protihluková izolace. Speciální podložka pod trenažér chrání podlahu a navíc tlumí nárazy při cvičení. Odolná obojstranná podložka pod fitness stroje a iné indoorové športové aktivity. Univerzálna obojstranná podložka určená pod ťažké fitness stroje, ako sú rotopedy, bežecké pásy, lavice alebo činkové zóny.


Cena od s DPH 5€ Stará ce.

Redukuje hluk a vibrácie z trenažéru. Skladem (3) Tip Akce Sleva Novinka. Zlepšuje komfort a chráni podlahu pod trenažérom pred olejom, špinou a potom. Znižuje hluk pri tréningu, najmä na drevených podlahách. Navrhnutá špeciálne pre indoor tréning.


Rozměr podložky vhodný převážně pro rotopedy. Antivibrační gumová podložka z antivibrační desky S7je vyrobena z recyklované pryže a je vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy nebo různé obráběcí stroje či soustruhy. Tuto tlumící antivibrační podložku můžete použít k utlumení vibrací pod pračku, ledničku, myčku, sušičku a také elektronické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky