pondělí 25. února 2019

Mlýnek na strouhanku a ořechy

Ruční mlýnky na strouhanku a ořechy na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku.


Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře. Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Jihokov mlýnek na strouhanku M90P Jednoduchý a přitom téměř nepostradatelný pomocník do každé kuchyně, to je tento mlýnek na strouhanku. Snadno ho upevníme na hladnou a čistou.


Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání. Kamille mlýnek na strouhanku , ořechy , sýry, zeleninu skladem 4Kč 3Kč bez DPH ks. Ideální pro mletí ořechů, stro. K podložce připevníte pomocí upínacího šroubu.


Násypka s přítlačným nástavcem pro pohodlné mletí. Kvalitní mlýnek je nepostradatelnou součástí vybavení každé kuchyně. Praktický mlýnek na strouhanku můžete použít na rohlíky, housky i. Mlýnek nejen na strouhanku.


Mlecí bubínek z nerezi, ostatní díly z oceli, plastu a pryže, povrchová úprava kliky je provedena chemickým leštěním, těleso je nastříkané práškovou barvou, vyrobeno v České republice. Mlýnky na maso máme pro domácí i profesionální účely. Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, struhadla. Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Mechanický mlýnek pro snadné a rychlé mletí a ořechů a strouhanky.


BANQUET CULINARIA je praktickým mlýnkem, s jehož pomocí snadno pomelete strouhanku , ořechy i tvrdý sýr. Nepomůže vám totiž rozemlít pouze tvrdé pečivo na strouhanku , ale i piškoty, ořechy a mandle. Uchycení ke stolu na šroub. Snadné sestavení, manipulace a údržba. Jako stvořené pro všechny hospodyňky.


O Značce: Společnost Orion byl. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Kovový mlýnek s barevnou lakovanou úpravou má celkem nástavců.


Namelete s ním strouhanku , sýr, ořechy , brambory, mrkev nebo okurky na plátky. K pracovní desce jej přichytíte pomocí šroubu - maximální síla desky 30mm. Stává sem, že míváte hory suchého pečiva na vyhození? S tímto výrobkem od společnosti Banquet proměníte nepotřebné pečivo na strouhanku , kterou můžete dále zužitkovat. Materiál: nerez, plast.


Na ručním mlýnku na mák melu z celého obilí,ovsa i hrubozrnou mouku do chleba. Ale chce to pak pohon vrtačkou nebo motor přes šnekovou převodovku. Obilí má velký odpor při mletí. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Z důvodu mimořádné situace, která nastala šířením koronaviru nařídil jednatel společnosti zastavení expedice zásilek od 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky