středa 20. února 2019

Pánev wok tescoma

Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni. Někdy se jí sice říká čínská pánev , ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa. TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost.


Pánev wok tescoma

Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou. Patří mezi větší modely, což dokládá také její průměr o velikosti centimetrů. Kromě indukce je vhodná pro použití na elektrickém sporáku, stejně jako na plynu.


Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Pánve TESCOMA vyrábíme z prvotřídních materiálů a s. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Plynový ohřev, Indukční ohřev, Elektrický ohřev Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního. Wok je opatřena antiadhezním vnitřním povrchem.


To je jednou z velkých výho protože bez problémů můžete k vaření využít kovové pomůcky bez ostrých hran. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tescoma Wok I-Premium Stone cm.


Vyrobte s ní ty nejlahodnější speciality asijské kuchyně! Tato kvalitní pánev s indukčním dnem z nerezové oceli zaručuje perfektní rozvod tepla a tím i rovnoměrné vaření. Na pánev je záruka let. Vyroben je z provotřídní nerezavějící oceli a nejvhodnější je pro vaření, smažení i napařování asijských pokrmů. Masivní pánev s indukčním dnem z nerezavějící oceli a vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným i pro kovové kuchyňské nářadí.


Opatřeno ergonomickou rukojetí z odolného. Jde o produkt spíše střední cenové kategorie, ale pyšní se velkou oblibou, výborným uživatelským hodnocením a obzvlášť dobrým poměrem ceny a kvality. Komunita pro všechny, kteří vaří, nebo začínají vařit v pánvi WOK. Vkládejte rady, recepty, postřehy, fotografie svých výtvorů.


WOK pánev je široká, hluboká a oblá pánev , která díky svému tvaru poslouží nejen jako pánev , ale také jako hrnec. Je charakteristická pro přípravu asijských, zejména pak čínských pokrmů, ale připravíte na ní prakticky cokoliv. Pánev wok využijete nejen pro asijskou kuchyň.


Pánev wok tescoma

Díky vysoké teplotě v ní připravíte jídlo velmi rychle. Proto si uchová hodně vitamínů. Pořiďte si pánev wok a dopřejte zdravé a chutné jídlo vám i vašim blízkým. Ještě než si půjdete pánev WOK koupit, případně se pustíte do porovnání modelů, kterému se věnujeme v sekci srovnání, měli byste zvážit několik dalších faktorů.


Zkušenosti nebo odborné názory jsou mnohdy nápomocné v rozhodovacím procesu. Není tedy překvapující, že obchody. Pokrmy se na tomto speciálním povrchu nepřipalují , lze je připravit s minimálním množstvím tuku a přesto se propékají rovnoměrně a zachovávají si svoji chuť i šťavnatost. Nebo byste spíše preferovali grilovací pánev ? Luxusný wok z prvotriednej nehrdzavejúcej sendvičovej ocele je vynikajúci pre smaženie, varenie aj naparovanie pri príprave ázijských pokrmov. Vďaka trojvrstvovému sendvičovému prevedeniu nádoby je teplota vo vnútri woku rovnomerná a stála.


Po zkušenostech s nekvalitními pánvemi z obchodů za body viz. Vřele všem doporučuji za kvalitu si raději připlatit. Pánev vyzkoušena a jako ostatní velice spokojená!


Cena s DPH: 8Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup 1věr. Z dalších výrobců jmenujme italskou značku Ballarini, Tefal nebo Banquet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky