úterý 11. září 2018

Recept na domácí bubble tea

Bubble tea pochází z Taiwanu. Možností je opravdu hodně. Nezbytnou součástí jsou kuličky z maniokového škrobu – tapioky.


Tyto kuličky seženete v obchodech s asijskými potravinami nebo v interneto. Jakmile budete mít chuť na bubble tea , připravte si silný černý, zelený nebo ovocný čaj a nechte jej zchladnout. Tento recept jsme měli připravený až na příští středu, kdy jsou plánovány sladké recepty.

Jednu dobu byl název tohoto sladkého nápoje skloňován ve většině médií, ale v souvislosti značně negativní… Na mléčném čaji s tapiokou doma vyrobeném a podle libosti ochuceném ale není nic špatného! Osvěží a díky tapioce, škrobu z manioku, dodá energii a zasytí. EscafeX A samozřejmě pokud se vám video líbilo tak nezapomeňte dát LAJK a ODBĚR pro více videí A tady je můj.


Domácí bubble tea Nikča Tribulová. This feature is not available right now. Please try again later. Pokud nemáte tu možnost koupit si ten pravý, nebo máte chuť porovnat, jestli se domácí vyrovná tomu kupovanému, mám pro vás recept.


Na slovenský trh prišiel pred dvomi rokmi a okamžite zožal úspech. U nás stánky s bubble tea potkáte nejčastěji v nákupních centrech.

Sladký čajový nápoj s kuličkami si ve zdravější, ale neméně výborné variantě můžete připravit i doma. Subscribe to recept na domácí bubble tea Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod. Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce.


Vždy se podívejte na návo kde najdete přesnou dobu. Hotové kuličky propláchneme vodou. Do šejkru dáme le kuličky, černý čaj, mléko, cukr a protřepeme. Nápoj dáme vychladit nebo jej rovnou vypijeme.


Jednoduchý recept na pravý domácí bubble tea. Kupované čaje jsou plné aromat a barviv. V mém receptu žádná aromata a barviva nenajdete, jen tapiokové perly, cukr a dva druhy mléka. Sklenice plná ledu, kokosového mléka a na dně vysoká vrstva perel. Coolinarici je tagiran tagom bubble - tea.


Za prvé – víte přesně, z čeho se výrobek skládá a můžete se tak spolehlivě vyhnout potencionálně nebezpečným konzervantům, náhražkám, barvivům, dochucovadlům či éčkům. Pokud použijete kvalitní černý či zelený čaj, přidáte nápoji i na řadě antioxidantů a vitamínů. Existuje celá řada těchto čajů, výše uvedený recept popisuje tu údajně první verzi, ale ta je jen jednou z mnoha variant. Pred naš polazak na put u Kinu odemo suprug, sin i snajka u azijski deo grada, jer tamo nam je bila travel agencija od kojih smo kupili organizovano putovanje po Kini, da podignemo sve što nam je bilo potrebno i oni obično, pred takva putovanja, imaju malo predavanje o našem putu i pre nego što uđosmo unutra, moja snajka pita. Bublák- bubble tea recept.


Perly uvaříme podle postupu předtím, přidáme spařený čaj, osladíme, přidáme ovoce a mléko, protřepeme v šejkru a podáváme s drceným ledem pokud jej chceme studený.

Případně med nebo jiné sladidlo na dochucení. Tapiokové perly se vhodí do vařící vody v poměru ½ hrnku perel a asi hrnky vody. Recept na bubble tea doma som to spravil robim si to furt a najlepsie je tapioca. Takže dúfam že sa vám video páčilo a ak nie tak nič ale aj sa vám moje video páčilo tak rozhodne dajte do nikto.


Recept je veľmi jednoduchý a prípravu hravo zvládne každý. Zapojte se do tvoření Ekokozího receptáře a získejte za každý přidaný recept bo který lze převést na slevu Kč na. ZBOŽÍ NA ESHOPU JE SKLADEM !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky