úterý 11. září 2018

Dětská automatická pračka

Zvuky napouštění vody, praní a otáčení bubnu, ždímání, otevírací přední dvířka, vysunovací zásobník na prací prostředky, v zadní části vypouštěcí hadice. Každá malá hospodyňka potřebuje pračku, ve které bude moci vyprat šatičky svojí panence nebo kalhoty svému medvídkovi. K tomu perfektně poslouží námi nabízená automatická pračka pro děti s pohyblivým.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Má funkční otevírání dvířek a točící buben.

Hrací set pračka umožňuje dítěti. Skvělá jako opravdová pračka Cash washmatic automatická pračka s otáčejícím se bubnem, přihrádkou na prací prášek Součástí je i koš na prádlo a jako prací prášek - krabička Realistické zvukové efekty. Pračka plastová dětská otevírací dvířka růžovofialová Zvuk. Automatická pračka z plastu pro děti, se zvukem, otvírací dvířka i šuplík na prací prášek, buben se otáčí, vydává zvuk.


Nezbytnost pro všechny malé hospodyňky, aby mohly vyprat prá. Bez pračky je těžké fungovat a každý rodič s malými dětmi to ví. Hračka v podobě pračky je ideální volbou pro vaše děti.


Pračka dětská automatická na baterie Světlo Zvuk v krabici.

Funkční pračka z plastu, se světlem a zvukem, na baterie, pro všechny malé pomocnice v domácnosti. Dostupné varianty SKLADEzelená. Technické vlastnosti Záruční dob. Sada obsahuje pračku, žehličku, žehlící prkno, které je součástí pračky, odkládací prostor na vyžehlené oblečení, ramínko a prací prostředky. Dětská pračka s příslušenstvím.


Hračka je napájena dvěma AA bateriemi, které nejsou součástí balení. Po zapnutí se spustí melodie a pračka začne prát. Výrobek je vhodný pro děti od let věku. Tak budú určite nadšené z hernej sady Lets play Detskej automatickej práčky so zvukmi a svetlom.


Práčka je vyrobená z kvalitného plastu v červeno-bielom dizajne. Pomáhají vám děti rády při domácích pracích? Pračka je vyrobena z kvalitního plastu v červeno-bílém designu. Díky velké pračce budete mít ve vaší rodince oblečení stále čisťounké! Pračka Bosch WAW326H0EU umožní ovládání na dálku díky možnosti připojení WiFi.


Díky funkci VarioPerfect bude vaše praní vždy maximálně optimalizováno ať už z hlediska úspory času nebo energie. I ta se však může pokazit, případně ji budete chtít vyměnit za novější model. Pokud plánujete nákup nové pračky, ale nevíte, co při jejím výběru zvážit, pomůžeme vám.

Chcete plnění zepředu, zda shora? Na jaké parametry se musíte zaměřit? For shipping to other EU countries visit this page Child washing machine.


Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Kinder Waschmaschine. Pračka má otevírací šuplík na prášek a otevírací buben na prádlo. U hračky lze manuálně nastavovat teplotu praní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky