čtvrtek 6. září 2018

Řeznická zástěra

Residential and industrial storage solutions. Pevná a odolná bavlněná řeznická zástěra s kapsou ve dvou odlišných barvách. Vyrobeno ze 1 bavlny pro vynikající pevnost a odolnost proti žmolkování. Velká kapsa pro bezpečné uložení věcí.


Zástěra drátěná neprůřezná nerezová x cm.

Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů. Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Bílé kalhoty do gumy, pánské Bílé kalhoty do gumy, pánské: Kalhoty se sníženým pasem. Pásek s pruženkou a tkanicí. Boční nakádané kapsy, Bez rozparku.


Velikost odpovídá tabulce Pánské pracovní oděvy. Nabízíme kvalitní pracovní oděvy pro řezníky. Každý pracovní oděv, a to i pracovní oděv pro řezníka, musí splňovat přísné normy.

Konkrétně pak oděvy pro řezníka musí splňovat normy nejen, co se týče bezpečnosti, ale i hygieny. Kvalitní řeznická zástěra by neměla chybět žádnému řezníkovi nebo řeznici. Při rychlé přípravě na sebe jen hodíte jednorázovou zástěru z polyethylénu, kterou po práci zahodíte. Celé řeznictví si můžete vyladit ve stejném stylu. V kategoriích řeznická čepice a řeznické kalhoty najdete stejné kostkované nebo proužkované vzory.


Denny´s Řeznická zástěra laclová Le Chef podélně proužkovaná - černá. C, vyrobeno pro průmyslové praní, krátká doba sušení po vyprání, nesráží se, neztrácí barvu, 1 po. Inzerát Řeznická zástěra v okrese Jindřichův Hradec, cena 900Kč, od jirikovska na Sbazar.


Máme pro vás tak trochu netradiční zástěru. Jste-li příznivcem hororových filmů, jistě se vám řeznická zástěra bude líbit! Kč, od výrobce Denny´s jehož aktuální dostupnost je Skladem. Popis: Prodám řeznickou zástěru viz.


Profesionální řeznická zástěra 1cm. Tkanina z obou stran potažená kaučukem. Je ideální pro práci v potravinářském průmyslu.


Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů.

Základem pracovního šatníku každého řezníka je řeznická zástěra z ocelových kroužků, protipořezové rukavice a rukávníky, které ochrání ruku i prsty během porcování masa. Při výběru těch pravých řeznických rukavic se zaměřte na volbu správné velikosti. Rukavice musí sedět jak ulité, aby se v nich dalo. Kč: zástěra pas střední barevná č. Artep Řeznická laclová zástěra červená.


Pracovní oděvy ostatní Pro firemní odběry slevy 5-. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ. Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. CAPELLA z nerezových kroužků.


Nánosová zástěra z umělé, bílé, extrémně lehké tkaniny. Na povrch zástěry je z vnější strany nanesena vrstva polyurethanu, která izoluje pracovníka od díla, vody případně dalších látek, se kterými přijde pracovník do styku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky