čtvrtek 13. září 2018

Šrotovník na ovoce

Prodám elektrický drtič šrotáček na ovoce s elektromotorem 7kW na 220V. Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Srotovnik co dielna dala vyrobeny za asi hodiny. Dangerous Idiots Tree Felling Fails With Chainsaw ! Tree Falling on Houses and Head - Duration: 9:42.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Drtiče na zpracování ovoce. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější.


Prodam starši hoblovku přidavne zařizeni k okružni pile HOP tovar. S Za výhodnějších podmínek můžete stroj zakoupit i na aukru. Zdarma válce v hodnotě 100. Suché i vlhké zrno, max.

W, obilné i kukuřičné válce, výborný stav. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Chcete vědět o drtiči ovoce více?


Potřebujete se poradit, jestli drtič ovoce je ta správná volba pro váš záměr? Neváhejte kontaktovat našeho specialistu na drtiče ovoce uvedeného v horní části této stránky. Odborně a ochotně Vám při nákupu drtiče ovoce poradí. Prodám šrotovník na jablka,hrušky a ostatní který perfektně našrotuje ovoce pro zhotovení kvasu do pálenice, ovoce lépe prokvasí,stačí posadit na sud a drť i šťáva padají do sudu.


Součástí je i elektromotor a přívodní kabel na 220V-osobní odběr nutný. Cena dopravy se odvozuje od způsobu platby - při platbě předem na účet je cena nižší o dobírku. Nastavitelný šrotovník na slad BREWFERM. Cenově dostupný drtič - šrotovník obilovin z litiny. Praktický šroták na ovoce poháněný s elektrickou vrtačkou.


Vrtačkový šroťák na jablka je jednoduchý, levný, přenosný šrotovník na ovoce. Vari Šrotovník na kukuřici. Výrobce Vari, prodej v sekci Ostatní výrobky.

Elektrický kráječ na ovoce a zeleninu v moderním provedení velmi dobře zapadne do tradiční i moderní kuchyně. Je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné strouhání, plátkování a krájení potravin. Nejvýkonnější drtiče ovoce zvládnou připravit k lisování až jednu tunu jablek o průměru deset centimetrů. Pokud sklízíte a lisujete opravdu velké množství plodů (drtiče jsou určeny pro přípravu všech druhů ovoce určených k lisování), o jeho nákupu rozhodně zapřemýšlejte. Abyste věděli, jaký typ si vybrat.


Určitě jej ale využijí i uživatelé pro. Určite ho ale využijú aj používatelia pre. Pro pohon stroje stačí el. W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky